- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Două noi cutremure au avut loc în România, pe 28 septembrie. INCDFP anunță unde au fost simțite seismele

28 Sep, 08:26 • Bumbeneci Diana
Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului anunță două noi cutremure în România. Iată unde au avut loc acestea.
Două noi cutremure au avut loc în România, pe 28 septembrie. INCDFP anunță unde au fost simțite seismele

În ziua de 28 Septembrie 2023, la ora 03:02:53 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.5, la adâncimea de 90.1 km, anunță Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Două noi cutremure au avut loc în România

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 55km V de Focsani, 57 de km est de Sfântu-Gheorghe, 65 de km NV de Buzău, 67 de km est de Brașov, 88 de km NE de Ploiești.

cutremur România
cutremur România

În ziua de 28 Septembrie 2023, la ora 03:02:53 (ora locală a României), s-a produs în zona seismică activă din Vrancea, în județul Buzău, un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.5, la adâncimea de 90.1 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 55 de km vest de Focșani, 57 de km est de Sfântu-Gheorghe, 65 de km NV de Buzău, 67 de km est de Brașov, 88 de km Nord-Est  de Ploiești.

Vezi și: Sunt vești excelente pentru peste 8 milioane de români care se vor pensiona. Iată ce se întâmplă cu sistemul de pensii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult