- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

După ce „s-a ars” cu politica și bucătăria, Liviu Dragnea a dat startul unei noi afaceri, cu un capital de 1.000 de lei

22 Apr, 12:18 • Bocioacă Bianca
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea și-a deschis o nouă afacere. Potrivit Economica.net, acesta a înființat recent LND Trading.
După ce „s-a ars” cu politica și bucătăria, Liviu Dragnea a dat startul unei noi afaceri, cu un capital de 1.000 de lei

După ce a ieșit din politică și s-a lăsat și de bucătărie, Liviu Dragnea și-a deschis o nouă afacere. Potrivit site-ului Economica.net, Dragnea a înfiițat recent firma LND Trading.

Citește și: Liviu Dragnea iese din bucătărie și reintră în lumea afacerilor! Fostul baron PSD investește în energie

LND Trading este controlată de Liviu Dragnea care are 90% din capitalul social, iar asociat cu participație minoritară e Cristian Alin Turcu, potrivit datelor obținute de site-ul citat din portalul juridic Termene.

În ce domeniu activează firma lui Liviu Dragnea

Firma activează în domeniul comerțului cu ridicata de material lemnos, de construcții și echipamente sanitare și are un capital de 1.000 de lei și sediul social în București. Cristian Alin Turcu deține integral firma Rahmiteka Global.

Citește și: Afacerea care ridică semne de întrebare. Bogdan Drăgoi s-a îmbogățit de 40 de ori, după ce a preluat Comvex Constanța

Liviu Dragnea mai e asociat și la Energy Multi Sistems cu o cotă de participare de 30%, potrivit datelor de la ONRC. Firma activează în domeniul producției de energie și a fost înființată în noiembrie 2023. Ceilalți asociați ai Energy Multi sistems sunt Mihai Sebastian Romulus, Florin Lupu (asociat indirect, prin intermediul Dami Procons International, pe care o deține integral) și Dănuț Ungureanu.