- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Liviu Dragnea iese din bucătărie și reintră în lumea afacerilor! Fostul baron PSD investește în energie

13 Feb, 17:05 • Fundeanu Madalina
 Liviu Dragnea se întoarce oficial în lumea afacerilor! Acum investește într-un sector profitabil: energia.
Liviu Dragnea iese din bucătărie și reintră în lumea afacerilor! Fostul baron PSD investește în energie

După ce au trecut doi ani și jumătate de la eliberarea din închisoare, Liviu Dragnea s-a reapucat de afaceri în mod oficial, iar acum a decis să investească într-un sector extrem de atractiv și profitabil: energia, potrivit informațiilor relatate de Liber în Teleorman.

Liviu Dragnea se întoarce în lumea afacerilor și investește în energie

La data de 24 noiembrie 2023, fostul șef al Camerei Deputaților a înregistrat societatea Energy Multi Sistems SRL, în care deține un procent de 30% din părțile sociale.

Împreună cu Liviu Dragnea, alți doi asociați au investit în această nouă afacere. Mihai Sebastian Romulus deține, de asemenea, 30% din părțile sociale, în timp ce Dănuț Ungureanu deține 10%. Societatea Dami Procons International, specializată în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are, de asemenea, o cotă de 30% în Energy Multi Sistems SRL.

Ai mai putea fi interesat și de: Elvira Dumitrescu, femeia care a contribuit la cele mai mari lucrări din România. De meserie inginer minier, la 84 de ani muncește cu spor și dansează tango

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Pe de altă parte, și cei doi copii ai fostului politician Liviu Dragnea, Valentin Ștefan și Alexandra Maria, au pus bazele unei noi afaceri în luna iulie a anului 2023. Firma lor, denumită Stal Energy SRL, se concentrează pe producția de energie electrică și își are sediul în comuna Lita din Teleorman.

Potrivit jurnaliştilor de la Liber în Teleorman, revenirea lui Liviu Dragnea în lumea afacerilor stârnește interesul opiniei publice, dat fiind parcursul său politic și perioada petrecută în închisoare. În trecut, Liviu Dragnea a deținut mai multe companii din umbră, cum ar fi TelDrum și alte firme cu profit semnificativ.

Fostul preşedinte PSD a fost printre primii oameni de afaceri din România. În primele luni de după Revoluție el a debutat pe piața liberă cu o cârciumă deschisă în Giuvărăști, satul fostei sale soții, Bombonica Prodana. După care s-a extins în satele din jur. De asemenea, a mai fost asociat în companii precum Com Orizont SRL, Dacorom SRL și Ștefimar SRL.

Vezi mai multe știri despre: Producătorii de zahăr din România, exasperați de importurile din Ucraina. Deși interzise prin lege, produsele ucrainene ajung pe rafturile magazinelor din țara noastră