- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

El este cel mai bogat român și aceasta este dorința sa de Crăciun! Pare că nimic nu i-o poate îndeplini!

26 Dec, 12:38 • Oprea Alina
Ion Țiriac este cel mai bogat român, iar acesta, de curând, și-a exprimat dorința de Crăciun, însă nimic nu i-o poate cumpăra!
El este cel mai bogat român și aceasta este dorința sa de Crăciun! Pare că nimic nu i-o poate îndeplini!

Chiar dacă este cel mai bogat român, se pare că nici bogăția nu poate cumpăra ceea ce miliardarul Ion Țiriac își dorește. Și dacă ar fi să își dea toată averea, tot nu poate obține acel lucru, potrivit celor Comunicate de bugetul.ro.

Ai putea fi interesat și de: Galeria de mașini a miliardarului Ion Țiriac sărbătorește 10 ani de la inaugurare. „Fiecare automobil din colecția mea are o poveste vie și este o lecție de istorie în sine”

Ce își dorește miliardarul și nu poate obține?

Ceea ce Ion Țiriac susține ca nu poate cumpăra este de neprețuit și, într-adevăr, oricine și-ar dori încă o data ca acea perioadă să pașească în viețile noastre. Este vorba despre zăpada de Crăciun care nu mai este prezentă cu noi pentru a sărbători Crăciunul, Revelionul, iar miliardarul este conștient de faptul că este singurul lucru pe care nu îl poate cumpăra.

Ion Țiriac, cel mai bogat român
Ion Țiriac, cel mai bogat român

„De Crăciun mă leagă cei doi metri de zăpadă care erau întotdeauna la Brașov, în timpul sărbătorilor. Acum, din păcate, o să fie din nou o ploaie mare și zăpadă nu mai vine. O avem doar pe cea artificială.”, a declarat Ion Țiriac, conform stirilekanald.ro.

Ion Țiriac s-a născut la Brașov, în 1939, și și-a amintit că sărbătorile de iarnă erau speciale în orașul său natal.

Pe 9 mai 2023, omul de afaceri Ion Țiriac a împlinit 84 de ani, iar unica sa fiică, Ioana (25 de ani), a marcat momentul cu o fotografie postată pe rețelele sociale.

Desi este cel mai bogat român și pare că poate face orice cu banii, această dorință este una sufletească, pe care banii nu o poate cumpăra și nu se poate bucura de ea precum în copilărie. Este trist, deoarece nu doar el simte această dezamagire, ci toți o simțim.

De ziua miliardarului, fata acestuia a publicat una dintre puținele imagini existente în mediul online alături de tatăl ei și un mesaj alături: ”84”, și un emoticon care înfățișa o coroană de rege, scrie b1tv.ro

Ai putea fi interesat și de: Ion Țiriac a fost detronat de la titlul de „cel mai bogat român”! Un antreprenor de succes i-a luat locul, cu o avere de 2,1 miliarde de dolari!