- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Elena Udrea, care își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Târgșor, dusă de urgență la spital. Adrian Alexadrov: „Nu le poate duce singură pe toate”

03 Nov, 15:55 • Claudia Simion
Elena Udrea s-a simțit rău și a fost scoasă din penitenciar pentru a primi îngrijiri medicale.
Elena Udrea, care își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Târgșor, dusă de urgență la spital. Adrian Alexadrov: Nu le poate duce singură pe toate

Elena Udrea a avut stări de leșin, iar personalul de la Penitenciarul de Femei Târgșor din Ploiești au sunat la 112. O ambulanță a ajuns la fața locului și a transportat-o la Spitalul de Urgență din Ploiești.

În ultima perioadă, Elena Udrea ar fi refuzat să mai mănânce în închisoare din cauza condițiilor de igienă.

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a avut o primă reacție după ce mama fetiței sale a ajuns la spital. ”Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiesti. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că  înteleg că s-a întamplat de dimineață. Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!’, a declarat Adrian Alexandrov pentru Romaniatv.net.

Elena Udrea își ispășește pedeapsa în acest moment la Penitenciarul Târgșor. A fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute.

În ziua pronunțării sentinței a fost dată în urmărire internațională și a fost prinsă în Vama Kulata, la graniţa cu Grecia. A stat timp câteva luni de zile în arest în Bulgaria, până când autoritățile bulgare au decis extrădarea sa.

Primele imagini cu Elena Udrea la spital:

Citește și Elena Udrea, prima reacție după decizia ANAF de a o lăsa fără mașini și terenuri: „Sunt pusă să plătesc fără să fiu vinovată”

Citește și Elena Udrea, executată silit. Fiscul scoate la vânzare două maşini şi mai multe terenuri care aparțin Blondei de la Cotroceni