- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Elon Musk a lansat un parfum pe care îl prezintă ca „Esența dorinței respingătoare”. 10.000 de unități s-au vândut în prima zi de la lansare

16 Oct, 12:08 • Gabriela Andreescu
Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a lansat un parfum intitulat „Burnt Hair”, în traducere „Păr Ars”. Magnatul de origine sud-africană a spus că a vândut deja 10.000 de sticle, care i-au adus încasări de 1 milion de dolari în doar câteva ore.
Elon Musk a lansat un parfum pe care îl prezintă ca „Esența dorinței respingătoare”. 10.000 de unități s-au vândut în prima zi de la lansare

Miliardarul american Elon Musk caută mereu noi moduri de a-și extinde afacerile, iar parfumul său „Burnt Hair” este cea mai nouă idee în acest sens.

„Cu un nume ca al meu, să mă lansez în industria parfumurilor era ceva inevitabil – de ce oare m-am împotrivit atât de mult până acum?”, a scris pe Twitter Elon Musk, care şi-a actualizat şi contul de pe această reţea de socializare pentru se descrie de acum înainte drept un „vânzător de parfumuri”.

Poate că nu este la fel de profitabil ca întemeierea unui imperiu galactic, dar parfumul a cărui denumire se traduce „Păr Ars” i-a adus deja lui Elon Musk peste un milion de dolari în doar câteva ore, scrie Descopera.ro.

Produsul ar urma să fie comercializat prin intermediul companiei sale de săpat tuneluri, The Boring Company.

O sticlă de parfum costă 100 de dolari, iar pe site-ul produsului, este descris drept „Esenţa dorinţei respingătoare”.

Parfumul va putea fi vândut în străinătate începând din primul trimestru al anului 2023.

„Zece mii de flacoane de ‘Burnt Hair’ vândute! Abia aștept să văd mâine articole în media despre vânzările de ‘Burnt Hair’ în valoare de un milion de dolari”, a adăugat Elon Musk.

 

Miliardarul american nu este la prima lansare de produse bizare prin intermediul numeroaselor sale companii.

În 2018, The Boring Company a vândut aruncătoare de flăcări, care au fost promovate sub lozinca „nu este un aruncător de flăcări”. Compania a reușit să vândă toate cele 20.000 de unități, obținând aproximativ 10 milioane de dolari.

Elen Musk a vândut de-a lungul vremii o serie de articole bizare
Elen Musk a vândut de-a lungul vremii o serie de articole bizare

În 2020, Tesla a vândut „pantaloni scurți scurți” din satin roșu la un preț de 69,420 de dolari, într-o aparentă ironie la adresa celor care au pariat împotriva sa la bursă.

Elon Musk și-a lansat și propria marcă de tequila, care vine într-o sticlă în formă de fulger, după ce fondatorul Tesla a scris ideea pe Twitter de Ziua Păcălelilor în 2018

Citește și: De teama că Putin ar folosi arme nucleare, Elon Musk a blocat accesul Ucrainei la Starlink în Crimeea

Ambiţiile anunţate de Elon Musk de-a lungul anilor au variat de la colonizarea planetei Marte şi până la crearea unei noi economii sustenabile din punct de vedere energetic.

Săptămâna trecută, miliardarul a revenit cu oferta sa de 44 de miliarde de dolari pentru a cumpăra compania Twitter Inc, solicitând oprirea unui proces demarat de companie, care ar fi putut să îl forţeze să plătească suma reaspectivă.

 

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult