- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Este cel mai căutat job din România în 2024. De ce beneficii pot avea parte românii

11 Jan, 09:13 • Bumbeneci Diana
Cel mai căutat job din România. Vine cu mai multe avantaje la pachet la începutul anului 2024.
Este cel mai căutat job din România în 2024. De ce beneficii pot avea parte românii

Din cauza veniturilor mici, românii încep să se orienteze tot mai mult către joburi care să vină la pachet cu mai multe avantaje precum timpul liber, bonusurile de performanță, abonamentele medicale, mașina de lucru, telefon sau abonament la sală. Potrivit unei platforme de recrutare există un job la mare căutare în țara noastră.

Este cel mai căutat job din România în 2024

Chiar dacă Guvernul a majorat salariul minim, sunt discrepanțe mari între venituri în funcţie de zona în care locuiesc românii. Conform unei platforme de recrutare online, cele mai mari salarii le au cei din București, fiind urmați de cei din Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Ilfov și Satu Mare.

Venitul mediu net înregistrat în București, în 2023, a fost de 5000 de lei. Românii s-au orientat și au încercat să găsească joburi care să le ofere cât mai multe beneficii.

job România
job România

Așadar, cei interesați de un nou job au căutat cu precădere unul și anume cel de șofer. Aici salariile pot varia în funcție de responsabilități, pornind de la 3.800 de lei și ajungând la 4.000 de lei, în medie.

„Pachet salarial competitiv peste media pieței + bonuri de masă. Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată. Telefon de serviciu”, sunt beneficiile pe care le oferă unii angajatori, potrivit ejobs.ro.

Vezi și: Calcule. Ce salariu ar trebui să ai dacă vrei să cumperi un apartament cu 2 sau 3 camere în rate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult