- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Este oficial! Primark dă startul angajărilor pentru noul magazin din Capitală

08 Mar, 22:16 • Lupu Alexandra
Primark a anunțat că da startul angajărilor pentru noul magazin, care se va deschide în Capitală, în AFI Cotroceni. Posturile căutate sunt de consilier de vânzări și team manager. Anunțurile au fost publicate astăzi.
Este oficial! Primark dă startul angajărilor pentru noul magazin din Capitală

Pe parcursul zilei de astăzi, Primark a publicat anunțuri de angajare pentru locurile de muncă disponibile în noul magazin care se va deschide în București, în AFI Cotroceni, susține profit.ro. Posturile vacante sunt de consilier de vânzări și team manager.

Angajări la Primark

Vești bune pentru românii care se află în căutarea unui loc de muncă! Retailerul irlandez a publicat pe parcursul zilei de astăzi posturile disponibile, mai exact, consilier de vânzăre și team manager, pentru noul magazin care se va deschide în Capitală, în AFI Cotroceni. Compania intenționează să mai deschidă și alte 16 locații, pe lângă cel din România, pe parcursul acestui an. Mai exact, 7 în SUA, 3 în Spania, 3 în Franța și 2 în Italia, dar și primul magazin în Slovacia. Primark a semnat recent un contract de închiriere în Ungaria, astfel, aceasta va deveni a 17-a piață a companiei. Locația va fi inaugurată la Budapesta.

La deschiderea primului magazin din București, în ParkLake, au fost prezenți Horia Tomescu, viceprimar general al Municipiului și ambasadorul Irlandei din România. Pentru inaugurarea acestuia și al celui de-al doilea, din AFI Cotroceni, directorul de vânzări pentru Europa Centrală și de Est susține că resursele care au fost investite sunt unele considerabile. Acesta a afirmat că retailerul are planuri mari de creștere și că reprezentanții se declară încântați de potențialul pe care l-au identificat în piața românească. Maciej Podwojski afirmă că se află mereu în căutarea posibilităților de dezvoltare a rețelei de magazine.

Citește și: Bătaie pe locurile de muncă de la Primark. Au fost și 16 persoane pe un loc

Primark anunță oficial: se dă startul angajărilor
Primark anunță oficial: se dă startul angajărilor

„Avem planuri de creștere foarte ambițioase pentru Europa Centrală și de Est, iar următoarele inaugurări din România sunt cruciale pentru extinderea noastră în regiune. Suntem încântați de potențialul pieței românești și căutăm mereu oportunități noi de a dezvolta rețeaua Primark”, declară Podwojski.

În cele din urmă, Podwojski a menționat că magazinul din București va fi aprovizionat de același depozit din Republica Cehă. Acesta deservește deja și alte țări, precum Polonia sau Germania. La nivel global, retailerul își propune să ajungă la 530 magazine până în anul 2026. Prima locație a fost deschisă acum 50 ani, la Dublin.

Vezi și: Buluc la deschiderea primului magazin Primark din România! Românii au stat la cozi ore întregi!