- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

FOTO| Astăzi au început primele teste la Pasajul Doamna Ghica din Capitală. Când va fi pus în circulație

24 Aug, 13:11 • Constantin Cristina
Primele teste la pasajul Doamna Ghica din București au început și sunt efectuat cu opt autoutilitare de mare tonaj. Iată când va fi pus în circulație.
FOTO| Astăzi au început primele teste la Pasajul Doamna Ghica din Capitală. Când va fi pus în circulație

Pentru primele teste statice de pe Pasajul Doamna Ghica din București sunt folosite opt autoutilitare de mare tonaj care sunt poziționate în diferite puncte ale pasajului, a informat antena 3 CNN.

Citește și: Lucrările pasajului Doamna Ghica sunt în grafic. Nicușor Dan a făcut anunțul: „Aşa se întâmplă când eşti serios şi plăteşti”

Astăzi au început primele teste la Pasajul Doamna Ghica din Capitală. Când va fi pus în circulație

„Astăzi (joi – n.r.) au început primele probe la Pasajul Doamna Ghica – testele statice. Pentru realizarea acestor măsurători sunt folosite 8 autoutilitare de mare tonaj care sunt poziționate în diferite puncte ale pasajului. După finalizarea acestor probe, Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial va realiza testele dinamice, luni și marți, 28-29 August.”, a scris Stelian Bujduveanu într-o postare pe Facebook.

Pasajul Doamna Ghica
Pasajul Doamna Ghica

De asemenea, viceprimarul a precizat că după finalizarea acestor probe statice, Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial va realiza testele dinamice, luni și marți. În paralel se lucrează la rosturile pasajului, parcările de sub pod și la iluminat.

„A început asfaltarea Pasajului Ghica. Ne apropiem de finalizare”, a transmis edilul, alături de câteva fotografii din timpul lucrărilor.

Primarul general a făcut o vizită la Pasajul Doamna Ghica, în data de 10 iulie, spunând că lucrările se află în grafic, iar din această toamnă, când se vor deschide școlile, se va putea circula pe acest pod.

„Aşa se întâmplă când eşti serios şi plăteşti. Suntem într-o situaţie în care constructorul lucrează şi primăria plăteşte la timp. Cum nu se face este să ai conturile blocate şi într-o acţiune populistă, disperată, de campanie, să începi un proiect pe care ştii că nu poţi să îl termini şi să laşi o gaură în mijlocul oraşului. Asta este ce am găsit noi aici”, a afirmat Nicuşor Dan la acea dată.

Alte articole:  Inaugurarea se amână! Pasajul de la Doamna Ghica este gata doar 78%, primele mașini vor circula pe el abia la toamnă