- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Frații Pavăl au dat lovitura pe malul unui lac din Italia! Plan de investiții de 45 de milioane de euro

24 May, 14:26 • Bumbeneci Diana
Frații Pavăl și operatorul lituanian Apex Alliance achiziționează hotelul italian Grand Hotel Gardone. Hotelul este situat pe malul lacului Garda.
Frații Pavăl au dat lovitura pe malul unui lac din Italia! Plan de investiții de 45 de milioane de euro

Grupul lituanian Apex Alliance și Pavăl Holding au finalizat achiziția hotelului Grand Hotel Gardone, inaugurat în anul 1884 pe malul lacului italian Garda. Noii proprietari anunță un plan de investiții de 45 de milioane de euro în viitoare lucrări de reconstrucție și dezvoltare, conform Economedia.

Frații Pavăl au dat lovitura pe malul unui lac din Italia

La începutul anului 2024, hotelul va intra într-un proces de renovare și restaurare care implică investiții în valoare de 45 de milioane de euro și va plasa Grand Hotel Gardone pe harta hotelurilor premium de 5 stele. Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial.

„Achiziția Grand Hotel Gardone, în parteneriat cu investitorul Pavăl Holding, reprezintă un eveniment important pentru compania noastră. Alături de hotelul Hampton by Hilton, aflat în construcție în Veneția, această achiziție este a doua investiție importantă pe care o facem în industria hotelieră din Italia.

În urma reconstrucției planificate și a conversiei hotelului într-un prestigios brand internațional de 5 stele, această destinație va deveni un hotel emblematic în regiune. Intenționăm să păstrăm patrimoniul inestimabil al acestui obiectiv, în timp ce introducem un concept de lux care oferă servicii exclusiviste, facilități îmbunătățite și priveliști impresionante ale Lacului Garda, apreciate atât de către turiștii străini, cât și de cei italieni. Cu o rivieră restaurată, acest hotel va contribui fără îndoială la dezvoltarea regiunii, va stimula turismul și în viitor va atrage noi investiții”, a declarat Vytautas Drumelis, Partener Apex Alliance.

Investitorii Apex Alliance și Pavăl Holding au promis să conserve bogata istorie a hotelului. După ce toate renovările vor fi finalizate în primăvara anului 2026, hotelul va deveni o proprietate de 5 stele, afiliată unui renumit lanț internațional.

Suntem încântați să anunțăm prima noastră tranzacție internațională, achiziționarea emblematicului Grand Hotel Gardone, un reper atemporal în Italia, care completează perfect portofoliul nostru. Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali și internaționali care caută îmbinarea perfectă a frumuseții naturii cu bogăția culturală și experiența ospitalieră excepțională”, a declarat Karina Paval, vicepreședinte Pavăl Holding.

Vezi și: Casa Verde Fotovoltaice. Bugetul de 245 de milioane de lei pentru regiunea centru s-a epuizat în doar 3 minute

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult