- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Casa Verde Fotovoltaice. Bugetul de 245 de milioane de lei pentru regiunea centru s-a epuizat în doar 3 minute

24 May, 11:12 • Bumbeneci Diana
În doar 3 minute -a epuizat tot bugetul alocat prin Programul Casa Verde Fotovoltaice. Bugetul de peste 245 de milioane a fost alocat regiunii Centru.
Casa Verde Fotovoltaice. Bugetul de 245 de milioane de lei pentru regiunea centru s-a epuizat în doar 3 minute

Bugetul de 245.060.000 de lei alocat regiunii Centru în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a fost rezervat integral în primele trei minute prin înscrierea unui număr de 12.253 de persoane fizice, anunță Administrația fondului pentru Mediu. Săptămâna trecută, bugetul de 99,8 de milioane de lei alocat regiunii București-Ilfov s-a epuizat în mai puțin de 10 minute.

Bugetul pentru programul Casa Verde s-a epuizat

Sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Centru (judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu) a debutat azi, la ora 10. Programul vizează instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua național.

Vezi și: 2 iunie, zi liberă pentru bugetari. Cine beneficiază de întreaga minivacanță de 5 zile

Casa Ver

AFM a anunțat că bugetul de 245.060.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele trei minute prin înscrierea unui număr de 12.253 de persoane fizice.

„Și cu această sesiune ni s-a reconfirmat interesul major pe care îl au oamenii față de acest program. Nu pot decât să mă bucur și să mă asigur că înscrierile se vor desfășura în continuare în cele mai bune condiții. Încă de când am venit în instituție, una dintre prioritățile mele a fost să eficientizez și să simplific Programul Casa Verde Fotovoltaice prin elaborarea unei noi aplicații informatice care să permită persoanelor fizice o înscriere fără probleme pentru a beneficia de subvenția de 20.000 de lei oferită de AFM”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu.

Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicației informatice, vor continua conform calendarului publicat AICI.

Pentru toate regiunile, în prima zi programată, înscrierea în aplicație începe la ora 10:00.
Pentru regiunile în care înscrierea se va realiza în 3 zile lucrătoare consecutive, înscrierea începe la ora 10:00 în prima zi și continuă până în cea de a treia zi, la ora 23:59.

Pentru regiunile în care cele 3 zile lucrătoare programate pentru înscrierea solicitanților sunt separate de zile nelucrătoare, orele de începere/încheiere a înscrierii sunt: În prima zi: 10:00 – 23:59, a doua zi: 0:00 – 23:59 și a treia zi: 0:00 – 23:59.

Vezi și: Vremea 24 mai 2023. ANM anunță înnorări şi pe arii restrânse averse şi descărcări electrice în următoarele zile

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult