- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Furt de 3.900 de lei într-o bancă din București! Suspectul a jefuit a doua zi și o femeie de pe stradă

03 Apr, 18:57 • Lupu Alexandra
Caz halucinant în Capitală! Un bărbat a plecat cu un laptop dintr-o agenție bancară din sectorul 1, în valoare de 3.900 lei, iar a doua zi a jefuit o femeie de pe stradă. Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului.
Furt de 3.900 de lei într-o bancă din București! Suspectul a jefuit a doua zi și o femeie de pe stradă

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Capitală, după ce a furat un laptop dintr-o agenție bancară din sectorul 1, relatează antena3.ro. Fără să stea pe gânduri, a doua zi, a jefuit o femeie de pe stradă! Ultimele informații arată că inculpatul este cunoscut pentru preocupările de natură infracțională.

Furt la o bancă din București

Poliția Capitalei a fost sesizată pe data de 27 martie cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 20:30, o persoană necunoscută a pătruns în interiorul băncii, acolo de unde a reușit să fure un laptop. Valorea bunului se ridică la 3.900 lei.

Datele și probele administrate arată că fapta a fost comisă de un bărbat care este recunoscut pentru acțiunile și preocupările de natură infracțională. Mai mult decât atât, după sesizarea făcută de angajata băncii, polițiștii au decis să extindă ancheta, moment în care au descoperit că bărbatul a mai fost implicat într-un furt, chiar a doua zi după ce a jefuit o bancă din sectorul 1.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Înșelăciune de 4.000.000 de lei cu mobilă la comandă. Polițiștii au început percheziții de amploare în Capitală și alte județe

Concret, inculpatul a agresat fizic o femeie în data de 28 martie, iar ulterior, i-a smuls geanta. Bărbatul a luat 2.500 de lei și telefonul mobil al victimei din poșetă, iar în cele din urmă, a abandonat-o. Totul s-a întâmplat pe o stradă din același sector din care a furat laptop-ul în valoare de 3.900 lei din banca din București.

Jaf la o bancă din București
Jaf la o bancă din București

Suspectul a fost depistat pe parcursul zilei de vineri și a fost dus la audieri. Polițiștii au acționat în baza probatoriului și l-au reținut pe bărbat timp de 24 ore. A fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 zile pentru inculpat. Ultimele informații arată că cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de lângă judecătoria Sectorului 1. Bărbatul este acuzat de infracțiunile de furt calificat și tâlhărie.

„La data de 27 martie 2023, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către angajata unei unități bancare, din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 20.30, o persoană necunoscută ar fi pătruns în sediul agenției și ar fi sustras un laptop, în valoare de aproximativ 3.900 de lei.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de către un bărbat cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, în sarcina bănuitului s-a mai stabilit că la data de 28 martie 2023, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din același sector, bărbatul ar fi agresat fizic o femeie, apoi i-ar fi smuls geanta, din care ar fi sustras 2.500  de lei și telefonul mobil, ulterior abandonând-o”, se relatează într-un comunicat de presă.

Citește și despre următorul subiect: Bărbatul s-a ales cu un dosar pensal, după ce a încercat să fenteze plata facturilor la curent. Care este povestea palpitantă a gorjeanului