Gabriela Cristea s-a retras, de câteva luni, din lumina reflectoarelor și s-a dedicat mai mult familiei, casei și afacerilor. În ultima perioadă, vedeta este foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește cu fanii multe momente din viața sa, dar și rețete.
Soțua lui Tavi Clonda a dezvăluit în mediul online cum prepară șnițele pane și care este ingredientul secret pentru a evita sfărâmarea. ”Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel. De multe ori ați văzut că se dezlipește aluatul ăla de pe șnițel. E o chestie foarte simplă. Făina este secretul”, a mărturisit soția lui Tavi Clonda.
Ingrediente:
Mod de preparare
”Am tăiat astea de pui subțiri-subțiri. Eu nu le bat, că dacă le mai și bați nu mai rămâne nimic din ele. Aștept să se încingă foarte bine tigaia că trebuie să fie încinsă treaba.
Aici e pieptul de pui. Prima dată îl dăm prin făină și în momentul în care îl dăm prin făină, prima dată, se va lipi aluatul ăla pe șnițel și nu se va mai lipi. Îl dăm prima dată prin făină, apoi prin ou și după aceea prin pesmet.
Eu îl dau o singură dată, nu îl dau de mai multe ori, că nu vreau să mănânc pesmet. Ia uite ce aurii și frumușele sunt șnițelele noastre! Le scot pe hârtie”, a explicat vedeta pe rețelele sociale.