- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Geanta „invizibilă”, care costă cât un apartament, are dimensiunea unui bob de sare. Ai nevoie de un microscop pentru a o vedea „Suficient de îngustă pentru a trece prin urechile unui ac”

30 Jun, 10:36 • Constantin Cristina
Geanta care este aproape invizibilă, costă cât un apartament în Capitală. A fost inventată prin intermediul tehnologiei de imprimare 3D și este nevoie de un microscop pentru a reuși să fie văzută.
Geanta „invizibilă”, care costă cât un apartament, are dimensiunea unui bob de sare. Ai nevoie de un microscop pentru a o vedea „Suficient de îngustă pentru a trece prin urechile unui ac”

O geantă care este aproape invizibilă și costă cât un apartament, are dimensiunile unui bob de sare, a transmis antena 3 CNN.

Accesoriul greu de văzut la ochiul liber, are nevoie de un microscop pentru a putea fi văzută, și totuși costă 63.750 de dolari, vândută la licitație. Acesta a fost realizată prin intermediul tehnologiei de imprimare 3D și a fost făcută din rășină fotopolimerică.

Citește și: Ce trebuie să faci pentru a obține garantat cea mai ieftină cameră de hotel! Trucurile care te pot ajuta să economisești mai mulți bani

Geanta „invizibilă” care costă cât un apartament are dimensiunea unui bob de sare. Ai nevoie de un microscop pentru a o vedea „Suficient de îngustă pentru a trece prin urechile unui ac”

Cine dorește să vadă geanta cu dimensiunile de doar 657 x 222 x 700 micrometri este nevoie de microscop pentru a fi zărită.

„Suficient de îngustă pentru a trece prin urechiul unui ac, aceasta este o poșetă atât de mică încât veți avea nevoie de un microscop pentru a o vedea”, a spus colectivul de artă MSCHF, care a creat poșeta.

geanta microscopică
geanta microscopică

De asemenea, poșeta are imprimată pe exteriorul său imprimeul mărcii designerului de lux Louis Vuitton, însă nu are legătură cu brandul acesta.

Prețuri alarmante și pe litoral

Din păcate, nu mai este de joacă nici cu prețurile de la terase sau din supermarketuri. Românii rămân din ce în ce mai surprinși în fața prețurilor pe care le practică unii comercianți din Mamaia. Turiștii trebuie să se pregătească să bage mâna adânc în buzunar pentru mâncarea de pe litoralul românesc.

La un restaurant mediu din stațiunea Mamaia, o familie cu 2 copii ajunge să plătească 200 – 250 de lei doar pentru felurile principale. Și „surpriza” nu se oprește aici! Turiștii care vor să mănânce o porție de 200 de grame de tochitură dobrogeană cu 50 de grame de mămăligă trebuie să plătească 59.90 de lei.

Tarifele foarte mari, practicate în nordul litoralului românesc, îi sperie pe turiști. Românii aleg să se orienteze către alte stațiuni. Dar chiar și acolo, prețul unui prânz te poate lua prin surprindere.

Alte articole: Sezonul cireșelor. Cu doar 10 RON, îți culegi singur fructele bio și mănânci cât vrei. În ce localitate din România se întâmplă asta