- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Hidroelectrica, anunț pentru toți clienții săi. Noile oferte sunt valabile de astăzi, 15 aprilie

15 Apr, 18:52 • Fundeanu Madalina
Hidroelectrica vine cu noi oferte pentru toți clienții! Acestea sunt valabile de astăzi, 15 aprilie.
Hidroelectrica, anunț pentru toți clienții săi. Noile oferte sunt valabile de astăzi, 15 aprilie

Vești noi pentru toți clienții Hidroelectrica! Compania continuă să avanseze oferte, valabile de astăzi, atât pe clienții casnici, cât și pentru cei business, conform informațiilor prezentate de Profit.ro.

Hidroelectrica vine cu noi oferte pentru toți clienții!

Oferta Hidroelectrica pentru business:

– 0,55382 lei/KWh preț care include componenta de achiziție a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea (format din: subcomponenta principală TGP: 0.00382 lei/kWh la care se adaugă subcomponenta TGT privind CPT aferent tranzitelor suplimentare de energie electrică din rețelele de 110 kV, corespunzător cotei atribuite producătorilor de energie electricăa după măsurarea energiei electrice produse și livrate, conform reglementărilor în vigoare) și componenta de furnizare.

Ai mai putea citi și: Anunțul zilei pentru clienții Hidroelectrica. Se schimbă sistemul de plăți

Hidroelectrica
Hidroelectrica

Oferta Hidroelectrica pentru clienții casnici:

– 0,28382 lei/KWh preț care include componenta de achiziție a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în retea (format din: subcomponenta principala TGP: 0.00382 lei/kWh la care se adaugă subcomponenta TGT privind CPT aferent tranzitelor suplimentare de energie electrică din rețelele de 110 kV, corespunzator cotei atribuite producătorilor de energie electrică după măsurarea energiei electrice produse si livrate, conform reglementarilor în vigoare) și componenta de furnizare.

Prețul energiei electrice (include TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28382 lei/kWh;

Prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh;

Ofertele sunt valabile în perioada 15.04.2024 – 31.07.2024.

Cel mai mic consum de electricitate din istorie

Consumul de energie electrică al României a atins duminică, 14 aprilie, un minim istoric între orele 12:00 și 15:00, înregistrându-se aproape de ora 15:00 un nivel incredibil de 3.900 MW, cel mai mic de la începutul datelor interactive despre producție/consum în 2007.

Acesta este, cu siguranță, cel mai mic nivel din epoca modernă a României, căci înainte aveam un consum industrial semnificativ, asigurând un minim de 8.000 MW consum instantaneu zilnic, fie iarnă, fie vară.

Vezi mai multe știri: Hidroelectrica anunță data la care va finaliza aplicația pentru plata facturilor. Când vor putea românii să folosească iHidro