- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Hidroelectrica, mesaj pentru românii care vor transmite indexul pe luna februarie 2024

30 Jan, 18:02 • Bumbeneci Diana
Vești noi pentru cei care plătesc facturi la Hidroelectrica. Cea mai mare companie de energie a statului, anunță modificări la transmiterea indexului pentru luna februarie.
Hidroelectrica, mesaj pentru românii care vor transmite indexul pe luna februarie 2024

Așa cum erau românii obișnuiți, transmiterea indexului la Hidroelectrica se face în perioada 24-28 a lunii, însă în februarie se schimbă perioada ştiută. Anunțul făcut de companie.

Cum se transmite indexul la Hidroelectrica

În acest sens, citirea indexului Hidroelectrica pentru luna februarie 2024 şi transmiterea lui se va face mai devreme, potrivit unui mesaj postat în aplicaţia iHidro.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat gratuit la numărul de telefon: 0800.800.359.

Informaţii suplimentare puteţi obţine prin apelarea serviciului Call Center la numărul de telefon: 021.9834.

Compania Hidroelectrica are în prezent aproape 600.000 de clienţi, iar de curând s-a început emiterea facturilor pe luna decembrie 2023.

Ai mai putea citi: Sistemul e-Factura ajunge la un alt nivel! Marcel Boloș anunță cea mai importantă funcție introdusă: „Am luat foarte în serios feedback-ul primit”

Hidroelectrica anunță modificări la transmiterea indexului pentru luna februarie
Pentru luna februarie, perioada de citire a indexului la Hidroelectrica se face în intervalul 22-26 februarie 2024, pe parcursul a cinci zile.

„Perioada de transmitere a următorului index este 22.02.2024-26.02.2024”, se arată în anunţul care apare în aplicaţia Hidroelectrica, iHidro.

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat aplicația de mobil pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi. Aplicația se numește iHidro și este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

Aplicaţia Hidroelectrica, iHidro, îi ajută pe clienţii companiei, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar.

Aplicația iHidro se poate descărca din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare.

Ai mai putea citi și: O nouă ședință istorică la Guvern! Încep discuțiile oficiale privind alegerile anului 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult