- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Hidroelectrica revine online! Ce modificări adoptă compania cu privire la plata facturilor

13 Apr, 18:48 • Constantin Cristina
Hidroelectrica anunță noi schimbări pentru clienți cu privire la opțiunile folositoare pe site-ul companiei. Utilizatorii își pot verifica, de acum, online facturile.
Hidroelectrica revine online! Ce modificări adoptă compania cu privire la plata facturilor

Hidroelectrica revine la online, astfel diminuând timpul de așteptare al clienților după facturile fizic. De acum, fiecare utilizator își poate consulta factura întrând pe site. Mai mult, se poate schimba titularul pentru un contract de furnizare tot online, a informat antena 3 CNN.

Vezi și: Hidroelectrica anunță noi schimbări. Ce trebuie să știe oamenii care vor să încheie contract cu furnizorul de energie

„Schimbarea titularului pentru un contract de furnizare se poate realiza online prin intermediul portalului pentru clienți. Accesează client.hidroelectrica.ro/contractare și încarcă documentele necesare”, se arată pe profilul de Facebook al companiei.

Hidroelectrica revine online

Opțiunea de schimbare a titularului se poate efectua doar pentru cei care doresc un nou contract de furnizare, pentru un loc de consum, ce se află în portofoliul Hidroelectrica.

Hidroelectrica
Hidroelectrica

Pentru a face acest lucru vor fi necesare următoarele documente care sunt obligatorii pentru schimbare titularului: copie după Cartea de identitate și factură sau Certificatul de racordare. Este necesară cunoașterea datelor personale, ale locului de consum (POD), cât și valoarea indexului de pe contor.

De asemenea, pentru a nu mai exista neînțelegeri și probleme pentru întârzierile facturilor, acum se poate verifica facturile online. Hidroelectrica a activat opțiunea „facturi”, după o perioadă în care aceasta nu a funcționat.

„Secțiunea de facturi a fost redeschisă. Doar pentru facturile emise în 2022. Momentan. Vedeți mesajul din josul paginii. Pentru cei care încă nu cunosc adresa: https://client.hidroelectrica.ro/facturi”, se arată în mesajul postat pe un grup dedicat clienților marilor companii de energie.

„Stimate client,

Aceasta rubrica va oferă posibilitatea consultării facturilor pentru consumul de energie electrică emise până la finalul anului 2022. Se are în vedere și afișarea facturilor emise începând cu anul 2023. Îndată ce se vor finaliza modificările necesare, lista facturilor va fi completată”, se arată și pe pagina companiei.

Hidroelectrica nu mai este situată pe locul I în comparatorul ANRE. Acum aparține unei alte companii care oferă prețuri mai mici pentru clienții săi.

”Noutăți interesante. Hidroelectrica a fost detronată de pe primul loc în comparatorul ANRE. Mare atenție!!! Oferta este limitată la 3 luni după care prețul este variabil cu aplicarea plafoanelor. Acest furnizor a avut/are o oferta similara sub plafon și la gaze. Postarea are rolul de a informa despre mișcările concurențiale de pe piață”, se arată pe același grup.

Alte articole: Hidroelectrica, noi informații! Clienții se vor trezi cu două facturi în mai puțin de două săptămâni. Când vor primi următoarea factură la curent