- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Iată care sunt cele mai bune job-uri pentru introvertiți. Salariile depășesc 100.000 de dolari pe an

24 Mar, 20:14 • Cornel Ghimeșan
Eixstă o serie de locuri de muncă ideale pentru persoanele mai introvertite, care preferă să lucreze într-un mediu cu cât mai puțină interacțiune cu grupuri mari de oameni și cât mai multă liniște.
Iată care sunt cele mai bune job-uri pentru introvertiți. Salariile depășesc 100.000 de dolari pe an

Cele mai bune job-uri pentru introvertiți. Vorbim de locuri de muncă bine plătite, unde introvertiții își pot scoate în evidență abilitățile. Cercetarea a fost făcută de experții de la Resume Genius, care spun că au analizat datele de la Biroul de Statistică a Muncii din SUA și O*NET Online pentru a găsi aceste locuri de muncă potrivite introvertiților.

„Introvertiții au un punct forte profesional unic: atunci când trebuie să învețe ceva nou, sunt deseori fericiți să se arunce cu capul înainte și au nevoie de puțină supraveghere sau ajutor extern”, a declarat Eva Chan, expert în carieră la Resume Genius.

Citește și O femeie din Iași a fost amendată cu 1.200 de lei pentru porcul din curte. Ce reguli a încălcat proprietara animalului

„Această capacitate de a porni de la sine și de a efectua cercetări independente nu numai că îi deosebește pe introvertiți de alte tipuri de personalitate, dar îi face, de asemenea, foarte valoroși în orice loc de muncă care pune accentul pe autonomie și inițiativă”, a adăugat ea, conform cnbc.com.

Dacă sunteți o persoană introvertită sau pur și simplu vă place ideea de a lucra independent, puteți să aruncați un ochi pe aceste cariere și pe salariu.

Cele mai bune job-uri pentru introvertiți:

1. Arhitect de baze de date

Salariu mediu anual: 134.870 dolari

2. Dezvoltator de software

Salariu mediu anual: 127.260 dolari

3. Actuar:

Salariul mediu anual: 113.990 dolari

4. Analist de securitate a informațiilor

Salariul mediu anual: 112.000 de dolari

5. Cercetător de date

Salariul mediu anual: 103.500 de dolari

6. Analist de sisteme informatice

Salariu mediu anual: 102.240 dolari

7. Inginer mecanic

Salariul mediu anual: 96.310 dolari

8. Designer digital (UX)

Salariul mediu anual: 83.240 dolari

9. Redactor tehnic

Salariu mediu anual: 79.960 dolari

10. Specialist în sănătate și siguranță la locul de muncă

Salariu mediu anual: 78.570 dolari

11. Contabil și auditor

Salariul mediu anual: 78.000 de dolari

12. Analist de cercetare de piață

Salariu mediu anual: 68.230 dolari

13. Editor de film și video

Salariu mediu anual: 63.520 dolari

14. Instalator

Salariu mediu anual: 59.470 dolari

15. Designer grafic

Salariul mediu anual: 57.990 dolari.

Cele mai bune job-uri pentru introvertiți. Și alte job-uri non-tehnice pot fi potrivite pentru un astfel de tip de personalitate, a mai spus Eva Chan. Cum ar fi joburi de operatori de mașini de morărit, care instalează întrețin și repară utilajele de construcții. Un altul ar fi de specialist în sănătate și siguranță la locul de muncă, care fac tot felul de evaluări și se asigură că angajații au un sentiment de siguranță la locul de muncă.

Citește și Cum va arăta cel mai mare avion care a zburat vreodată. WindRunner va transporta turbinele eoliene ale viitorului

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult