- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Iată cum puteți solicita leasing pentru auto noi și rulate

14 Nov, 14:57 • Oprea Alina
Iată cum puteți solicita leasing pentru auto noi și rulate

În timp ce mulți sunt preocupați de ideea plăților cash sau cu cardul și noile reglementări în acest sens, alții se gândesc la simplul fapt că plata integrală a unor bunuri este, de fapt, problema. Cel puțin în privința autovehiculelor, se observă că în ultima vreme tot mai mulți aleg varianta leasingului.

În funcție de furnizorul pe care vi-l alegeți, s-ar putea să aveți șansa de a solicita leasing auto noi. Unul din dealerii de nișă are în oferta sa și acest serviciu. Iată despre ce este vorba și cum puteți solicita și voi leasingul auto, direct de la dealerul auto.

La Elite Cars Leasing vă așteaptă autoturismul la care poate visați până acum

Elite Cars Leasing este unul din dealerii de nișă care impresionează cu stocul de variante auto. Vorbim de cele noi sau rulate, unele înmatriculate, altele care încă nu au ajuns în acest stadiu, însă cu puțini kilometri. Aceștia sunt reali, pe verificate!

Ce face diferit acest dealer se referă, printre altele, la modul corect și profesional în care își prezintă oferta. În cele trei showroom-uri din țară, locații fizice fiind în Brașov, Bacău și București, sunt zeci de mașini gata pregătite pentru vânzare. Ce nu este în stoc, dar clientul își dorește, poate fi comandat. Serviciul de mașini la comandă este de asemenea disponibil aici.

Sunt disponibile modele diverse, de la cele uzuale precum Volkswagen până la cele scumpe, Lamborghini, Rolls-Royce printre altele.

Cum poate clientul să ceară leasing auto?

Cei de la Elite Cars Leasing colaborează cu unele dintre cele mai cunoscute instituții de profil, bancare și non-bancare. Astfel, dosarele de solicitare a unui leasing vor însemna un proces rapid efectuat, la fel de rapid soluționat. Tot ce ține de partea de consiliere se ocupă personalul, așadar clientul este îndrumat corespunzător.

Pot solicita leasing auto atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Cât despre documentele necesare, consilierii din echipa vă spun exact cum stă treaba. Asta înseamnă că din același loc puteți rezolva două lucruri.

Pentru care care nu își pun această problemă a finanțării, trec direct la acțiune și la selecția mașinii potrivite.

O nouă mașină, visul oricui

Mai ales pentru că există acces mai facil la o gamă largă de mașini, se pare că și interesul de a schimba mai des mașina există. Cei de la Elite Cars Leasing îi așteaptă pe doritori cu super prețuri, mai ales că în această perioadă sunt diverse campanii de reduceri.

Cu garanții acordate, pentru a fi siguri că alegerea pe care o faceți este una conformă, cu asistență și consiliere profesională înainte și post vânzare de asemenea, iată alte aspecte care fac din acest dealer un profesionist. Are oferte competitive pe piața de profil. Cât despre disponibilitatea mașinilor, stocul este actualizat constant și în pagina oficială poate fi descoperit.

Schimbarea mașinii este o necesitate, însă asta nu înseamnă că vă grăbiți să alegeți orice ofertă. Verificați serviciile incluse. Detalii sunt în pagina Elite Cars Leasing.

Contact:

0756777555

[email protected]