- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

IKEA recheamă în magazine un anumit produs. Există pericol de vătămare!

21 Dec, 17:49 • Cornel Ghimeșan
Retailer-ul IKEA a anunțat faptul că recheamă în magazine un anumit produs. Acesta ar putea fi periculos pentru utilizatori și ar putea provoca vătămare și cădere.
IKEA recheamă în magazine un anumit produs. Există pericol de vătămare!

IKEA a annțat prin intermediul unui comunicat, faptul că recheamă în magazine scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, întrucât există riscul de cădere și vătămare.

Citește și: A plouat cu amenzi în magazinele alimentare din București. Oamenii legii au găsit nereguli în peste 100 de societăți comerciale

Cum să citești marcajul IKEA

IKEA

le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

IKEA recheamă în magazine un anumit produs. Există pericol de vătămare!

La marcaj, 22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat produsul. Compania spune că există riscul ca baza piciorului în formă de stea a scaunelor să se rupă și să cauzeze căderea și vătămarea utilizatorului. La returnare, nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal). Marcajul de nume și dată de pe produs se află sub scaun, ștanțat în materialul șezutului scaunului.

Alte articole: Petre Daea, atacat dur de un lider liberal. „Ajungi să te întrebi dacă Daea și cei din echipa lui protejează interesele fermierilor sau vrea să-i distrugă”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult