- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ilie Năstase vrea să plece din România! A fost prins din nou băut la volan: „Nu mai vreau să stau în ţara asta!”

18 Nov, 12:38 • Cornel Ghimeșan
Ilie Năstase este gata să ia o decizie radicală după ce a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere! Fostul sportiv a fost prins de Poliţia Rutieră în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. Este a doua oară când Ilie Năstase este prins bput la volan!
Ilie Năstase vrea să plece din România! A fost prins din nou băut la volan: Nu mai vreau să stau în ţara asta!

Ilie Năstase vrea să plece din România! Fostul tenismen Ilie Năstase a fost amendat cu 1.305 lei, iar oamenii legii au dispus suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile, după ce a fost prins când conducea băut.

Poliţia Capitalei a anunţat, într-un comunicat, că poliţiştii rutieri au oprit o maşină pentru control, în noaptea de joi spre vineri, pe o strada din Sectorul 1: „Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”.

„Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Şi mi-au dat o amendă. Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta. Mulțumesc frumos!”, a spus Ilie Năstase pentru Libertatea.

Citeşte şi: Vești bune pentru români. Indicele ROBOR scade pe 17 noiembrie. Este a 11-a scădere consecutivă

În iulie 2019, Ilie Năstase a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la nouă luni şi zece zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei, pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice şi conducerea unui vehicul având acest drept suspendat. Asta după ce, în mai 2018, fostul sportiv a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, care i-au deschis dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului, iar după numai câteva ore a fost din nou oprit de poliţişti în trafic, conducând un scuter, deşi avea permisul suspendat!

Citeşte şi: Statul îi ajută pe românii care au grijă de rudele bolnave. Ce sumă vor primi aceste persoane?

În direct la România TV, Ilie Năstase a acuzat o conspiraţie: „Acum trei zile, tot această sursă a spus ca soția mea este plecată cu două milioane de euro, că avea în poşeta 350 de mii de euro… aseară m-am întâlnit cu soţia, la Băneasa, nu mi-am dat seama să mă uit în oglindă dacă mă urmăreşte cineva şi am plecat spre Hilton că trebuia să primesc un premiu, am stat vreo două-trei ore acolo, am ieșit şi era un cetățean care voia sî imi ia un interviu şi nu i-am dat! După vreo 15 minute m-a oprit Poliția la Ambasada Chinei, bună seara, am băut la prânz două beri, nu o să iasă, am suflat şi a ieşit zero şi puţin, dar la noi nu ştiam că e aşa”.

„I-am întrebat, cum ați venit după mine, m-aţi urmărit? Nu, domnule, am primit un mesaj de la cineva şi ne-a spus că sunteţi pe drum spre Băneasa… numai pe mine m-a oprit! Vreau să ştiu şi eu numărul telefonului care m-a dat în gât polițiștilor, că nu pot să vi-l dau, vă dă Poliţia Capitalei… mi-a zis: domnule, nu sunteţi penal, sunteţi foarte puţin, vă dau amenda 600 sau 13 milioane şi vă iau carnetul! Mi-a ieşit 0,011 şi daca îmi ieăea 0,01 tot o amendă îmi dădea! Nu înteleg de ce nu copiem şi noi legislaţiile europene, în care are voie omul să bea câte două pahare pe zi, unul de vin şi unul de bere sau două de bere, două de vin, şi la noi e zero?”, a mai declarat Ilie Năstase pentru România TV.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult