- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Încă un român a murit în Israel. Ministerul de Externe anunță cine era acesta

23 Oct, 18:30 • Bumbeneci Diana
Ministerul Afacerilor Externe anunță că un alt român a murit în Israel. Numărul persoanelor cu cetățenie română care au murit în acest conflict a ajuns la cinci.
Încă un român a murit în Israel. Ministerul de Externe anunță cine era acesta

Încă un român a murit în conflictul din Israel. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat faptul că încă un român aflat în Israel a murit în urma războiului. În total, cinci persoane cu cetățenie română au decedat în urma războiului din Israel.

Încă un român moare în conflictul din Israel

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat emis de către Ministerul Afacerilor Externe. Reprezentanții MAE au oferit detalii de ultimă oră eferitor la situația de securitate din Israel și Fâșia Gaza, a fost confirmat decesul unei alte persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română.

Israel
Israel

În total, cinci persoane cu cetățenie română au decedat în urma războiului din Israel.

„În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că autoritățile israeliene au informat cu privire la decesul a încă unei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel.

Până la momentul scrierii articolului, Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa nu au recepționat solicitări de sprijin consular privind dispariția sau decesul altor cetățeni români în Statul Israel și mențin în permanență contactul cu autoritățile israeliene.

„Astfel, până la acest moment, potrivit informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, cinci persoane cu dublă cetățenie israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, au decedat, și o persoană este notificată ca fiind ostatic în Fâșia Gaza”, potrivit MAE.

Vezi și: Proiect inedit pentru elevi. Acces gratuit la concerte, spectacole și instituții culturale

Știrea este în curs de actualizare…

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult