- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incendiu la un bloc de locuințe din Voluntari. ISU intervine de urgență cu mai multe autospeciale

12 Sep, 11:48 • Bumbeneci Diana
Incendiu la un bloc de locuințe din Voluntari. ISU intervine de urgență cu mai multe autospeciale

Un incendiu a izbucnit, în cursul zilei de azi, la mansarda unui bloc de locuințe de pe strada Revoluției din localitatea Voluntari, județul Ilfov. La fața locului acționează opt autospeciale de stingere și trei autoscări.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au transmis că au fost constituite echipe de căutare și salvare a persoanelor aflate în bloc. Momentan nu se cunosc date suplimentare.

Update: Incendiul a fost localizat la nivelul mansardei, suprafața afectată fiind de 500 de metri pătrați. Potrivit reprezentanților de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, nu au fost înregistrate victime. Cu toate acestea însă, pagubele materiale sunt destul de mari.

Un alt incendiu le-a dat bătăi de cap pompierilor bucureșteni

Pompierii bucureșteni nu sunt la prima intervenție în ultimele ore. Amintim că un incendiu a izbucnit, duminică noaptea, la un depozit din orașul Pantelimon. La fața locului a fost nevoie de intervenția a 18 autospeciale de pompieri, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Din fericire, nici în acest caz nu au existat victime, însă incendiul a provocat pagube extrem de mari.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în localitatea Pantelimon. Acționează 18 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane rănite. Suprafața afectată este de aprox. 2000 mp”, au transmis pompierii de la ISU.

Persoanele de locuiesc în zona respectivă, au fost avertizate de acest incident prin intermediul unui mesaj de avertizare transmis prin intermediul aplicației RO-ALERT. Mai mulți oameni aflați la fața locului au publicat mesaje pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora au anunțat că incendiul este destul de mare, iar fumul gros reprezintă o problemă pentru sănătatea celor din jur.

În ambele cazuri, polițiștii și pompierii au deschis dosar penal de cercetare, urmând ca în scurt timp să se afle care au fost cauzele exacte ale producerii incendiilor, dar și ce pagube materiale au fost înregistrate.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult