- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Începe programul Litoralul pentru toți! Cum poți avea parte de tarife începând cu 52 de lei

19 May, 14:48 • Bumbeneci Diana
Tarife începând de la 52 de lei pentru români. Litoralul pentru toți debutează în acest weekend.
Începe programul Litoralul pentru toți! Cum poți avea parte de tarife începând cu 52 de lei

Litoralul pentru toţi

se desfăşoară, în acest an, în perioada 22 mai – 18 iunie 2023, iar tarifele încep de la 52 de lei pe noapte.

Debutează „Litoralul pentru toți”

Turiștii care doresc să ajungă la mare vara aceasta se pot folosi de programul social Litoralul pentru toți. Federația Patronatelor din Turismul Românesc a anunțat lansarea unei noi ediții a programului social „Litoralul pentru toți” în perioada 22 mai – 18 iunie, prin care turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană, prețurile fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, dar turiștii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Ai mai putea citi: Meteo 19 mai – 19 iunie. Adio vreme caldă. Urmează ploi, vijelii puternice, grindină, tunete şi fulgere

Litoralul pentru toți
Litoralul pentru toți

Litoralul pentru toți. Cât costă cazarea

În stațiunea Venus, tarife pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele.

În stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

„Le recomandăm turiștilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări pentru că locurile sunt limitate și se epuizează repede. Rezervările se pot face direct, la hotel, dar și prin intermediul agențiilor de turism. La fel ca la edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță”, a mai declarat președintele FPTR.

Programul „Litoralul pentru Toți” se află la ediția cu numărul 42 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Detaliile privind hotelurile incluse în programul “Litoralul pentru Toți” vor fi disponibile pe site-ul www.fptr.ro incepand cu data de 19 mai 2023.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult