- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil! Ce pensie are, de fapt, Gigi Becali în 2024

24 Jan, 11:30 • Bumbeneci Diana
Perioada petrecută în Parlamentul European a fost de bun augur pentru Gigi Becali. Iată ce pensie are în prezent latifundiarul din Pipera.
Incredibil! Ce pensie are, de fapt, Gigi Becali în 2024

Gigi Becali are 65 de ani și se bucură de o avere impresionantă, dar și de o pensie. Patronul FCSB, are pensie de nabab. Latifundiarul din Pipera a fost europarlamentar, acesta fiind unul dintre motivele pentru care încasează o pensie destul de mare în fiecare lună. Pe lângă acest aspect, milionarul a avut grijă să îți asigure și o pensie privată.

Ce pensie are Gigi Becali

Gigi Becali încasează o pensie consistentă, la vârsta de 65 de ani. Patronul FCSB a fost europarlamentar, motiv pentru care are dreptul la pensie de la stat. Potrivit informațiilor, în urma activității sale ca europarlamentar, ar încasa o pensie lunară de 2.500 de euro. Pe lângă acest aspect, Becali ar mai avea și o pensie privată.

Cât despre pensia privată, patronul FCSB începuse să cotizeze încă din anul 2008 la un fond privat. În fiecare lună, cotiza câte 50.000 de euro. În condițiile în care Gigi Becali nu a întrerupt procesul de cotizație, atunci latifundiarul din Pipera ar putea încasa câte 45.000 de euro, conform digisport.ro.

Gigi Becali
Gigi Becali

Care a fost cel mai mare păcat al lui Gigi Becali?

În cadrul unei emisiuni, Becali a vorbit despre cel mai mare păcat pe care l-ar fi avut. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că cel mai mare păcat ar fi lăcomia. Cât despre ispite, patronul roș-albaștrilor a susținut că de ele „nu ne putem feri niciodată”. De altfel, patronul FCSB a vorbit despre spiritualitate. A transmis că fiecare om ar trebui să mulțumească Divinității pentru orice primește, rău sau bun. A precizat cât de puternică poate fi o rugăciune.

„Făceam poate nici nu prea am știut. Înjuram. Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Apoi lăcomia mea am transformat-o în lăcomie de Hristos. Și nu sunt lacomi de bani acum, sunt lacom de Hristos. De ispite nu ne putem feri niciodată. Pentru că nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu. De exemplu îți vine un gând să faci ceva, ăla e păcat. Îți vine în gând să faci desfrâu. Ăla e păcat. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap.

Dar dacă tu faci rugăciune și spui să ia gândul ăsta de la tine, ai putere duhovnicească, atunci îi ceri lui Dumnezeu să plece. Vine și te apără El, că nu poți singur. Orice primejdie, chin, suferință, trebuie să mulțumești lui Dumnezeu că ți le-a dat, că toate sunt de la el. Toate sunt spre folosința ta. Dumnezeu nu dă nimic fără folos. Depresia aia unde medici nu găsesc nimic, aia e depresie care vine din gândurile necuraților, gânduri, gânduri și nu mai poți să dormi. Și iei droguri din alea de somnifere să dormi și capul să nu mai gândească”, a spus Becali, la Teo Show.

Vezi și: Calcule. Ce salariu ar trebui să ai dacă vrei să cumperi un apartament cu 2 sau 3 camere în rate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult