- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil. Cum a reușit un român să câștige un apartament de 300.000 de lire sterline

21 Oct, 12:39 • Bumbeneci Diana
Un român și-a schimbat complet viața în momentul în care a aflat că a câștigat un apartament de 300.000 de lire sterline în Marea Britanie. „Nu-mi vine să cred!”
Incredibil. Cum a reușit un român să câștige un apartament de 300.000 de lire sterline

Un electrician român a câștigat șansa de a fi proprietarul unui apartament de lux pentru familia lui în Marea Britanie. George și soția lui, Violeta, nu reușeau să obțină un credit ipotecar pentru o locuință în care ar putea locui cu fiul lor, Adam, însă destinul le-a făcut o mare supriză.

Apartament de 300.000 de lire sterline în Marea Britanie, câștigat de un român

La acea vreme, lui George i-a venit o idee care l-a transformat în proprietarul unui apartament de 300.000 de lire sterline, după 11 ani de locuit în chirie, potrivit The Mirror. A mizat pe noroc și a câștigat în momentul în care se aștepta mai puțin de la viață.

Mai poți citi: Criza economică provoacă probleme românilor. Cei mai mulți dintre salariați își caută deja al doilea loc de muncă

Incredibil. Cum a reușit un român să câștige un apartament de 300.000 de lire sterline
Incredibil. Cum a reușit un român să câștige un apartament de 300.000 de lire sterline

Românul în vârstă de 31 de ani, care cumpărase 200 de bilete pentru o tombolă, a decis să mai cumpere încă 200 chiar în ziua în care i-a fost respinsă cererea pentru credit ipotecar. Acum, el consideră că totul a fost un semn divin. Fiecare bilet a costat două lire sterline, astfel că George a cheltuit în total 800 de lire pentru a-și mări șansele de a câștiga premiul cel mare. A sperat că va câștiga și că va putea să își îndeplinească visul.

Electricianul a câștigat astfel un apartament mobilat cu două dormitoare și două băi în Grays, Essex. În locuință, el a găsit și un televizor cu ecran plat montat pe perete, mobilă nouă, un balcon spațios cu vederi spectaculoase ale zonei, o cadă mare, o cabină de duș și un pat dublu.

„Sincer nu pot să cred, nu câștig niciodată nimic. Mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Închiriem de 11 ani și acum eu și familia mea putem avea în sfârșit un loc al nostru”, a spus George, care tocmai s-a mutat în noua sa casă.

Citește și: ING Bank vine în sprijinul românilor. Oamenii vor primi sprijin financiar pentru a putea trece cu bine de iarnă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult