- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil! Salariul unei videochatiste este cu mult peste așteptările românilor!

22 Oct, 19:11 • Oprea Alina
Rmânia, din păcate, este una dintre cele mai mari piețe de videochat din lume, urmată de Columbia și Rusia, datele fiind neoficiale. Totuși, salariul pe care îl câștigă o videochatistă este incredibil în ciuda așteptărilor românilor!
Incredibil! Salariul unei videochatiste este cu mult peste așteptările românilor!

În ultima vreme, foarte multe persoane s-au apucat de videochat pentru că veniturile sunt foarte mari în această ocupație. Această „industrie” este în plină expansiune, iar președintele ANAF a declarat că sunr aproximativ 5.000 de firme care au această activitate la bază, iar un total de 400.000 de persoane care lucrează în acest domeniu.

Citește mai multe despre: Videochat-ul aduce profituri istorice pe drepturile de proprietate intelectuală! ANAF confirmă că cel mai mare profit net obținut de o persoană fizică în 2022 a fost de 17 milioane de lei

„Industria” Videochat – un domeniu tot mai căutat!

Din exterior, tot ceea ce se vede este faptul că aceste videochatiste câștigă sume colosale. Într-adevăr, sunt foarte multe care au foarte mulți bani făcuți în urma acestei activități, însă sunt foarte mulți factori implicați într-o „meserie” de succes. Spre exemplu, o vdeocatistă din București poate ajunge la venituri între 3.500 și 8.500 de euro, adăgându-se un bonus de 950$, plus comision 85% net.

Videochat
Videochat

Cele menționate anteriro sunt infomații conforme unui anunț de angajare, iar acesta vine la pachet cu cerințe obloigatorii, precum: vârsta fetei s fie peste 18 ani și să aibă cunoștințe în limba engleză la nivel conversațional. Programul este opțional, astfel că trebuie să fie 5-8 ore/zi cu 5 zile/săptămână, iar accesul pentru România este blocat.

Orice persoana ce are vârsta minim 18 ani, poate lucra pe platformele de videochat. Activitate se desfășoară prin conversații online cu persoane din S.U.A și Canada prin chat text, dar și o imagine difuzata cu ajutorul camerei web. Conversațiile sunt desfășurate în limba engleză, iar pentru persoanele ce nu se descurcă într-o conversație, se utilizează translatorul automat din platformele de video chat sau Google Translator.

Subiectele pot avea teme de prietenie, sentimentale, divertisment sau purtate pe diferite domenii de cultura generala. Modelul online întreține pe cat posibil aceste subiecte, iar plata de la cei care accesează platformele de videochat este încasată la minut. Fiecare model are acces la contul de plați și poate verifica instant sumele transferate în contul personal. În acest domeniu de activitate, modelul nu este obligat să discute sau să facă orice serviciu pentru o persoana pe care nu o dorește în camera de chat. Are opțiunea de a bloca orice vizitator din camera personala de chat.”, ceea ce arată anunțul de angajare, conform Cancan.

Citește mai multe despre: Industria videochatului va depăși în curând instituțiile publice din România! În timp ce țara are 1 milion de bugetari, instituțiile de videochat au ajuns la 400.000 de salariați cu contract de muncă