- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Inedit! Bilete de avion sub 100 de euro la destinații de top din Europa! Iată oferta

05 Mar, 09:44 • Bumbeneci Diana
O companie aduce oferte inedite luna aceasta. Se oferă bilete de avion la prețuri sub 100 de euro.
Inedit! Bilete de avion sub 100 de euro la destinații de top din Europa! Iată oferta

Wizz Air

face valuri în industria călătoriilor aeriene prin lansarea unei promoții spectaculoase pentru bilete de avion către cele mai dorite destinații din Europa. Începând din luna martie și până în mai 2024, pasionații de călătorii au ocazia să obțină bilete la prețuri incredibil de accesibile, unele chiar sub 100 de lei, către Italia, Belgia și Albania.

Bilete de avion ieftine la Wizz

Valeria Bragarenco, Manager de Comunicare Corporativă la Wizz Air, a declarat entuziasmată: „Suntem încântați să lansăm această reducere de primăvară fără precedent, oferind pasagerilor noștri oportunitatea de a-și îmbunătăți experiența de călătorie fără a-și goi buzunarele.”

Sub 100 de lei pentru destinații de top
Începând cu luna martie, Wizz Air oferă bilete de avion la prețuri extrem de accesibile către destinații fermecătoare din Europa. Un zbor către Veneția, Milano sau Bologna poate fi achiziționat cu doar 79 de lei. La fel de atrăgătoare sunt și ofertele către Bruxelles, Belgia, cu prețuri începând de la 79 de lei, sau către Albania.

bilete de avion wizz
bilete de avion wizz

Nu doar bilete la super prețuri

Promoțiile Wizz Air nu se opresc aici. Pe tot parcursul lunii martie, costul bagajelor de cală, alegerea locului în avion și privilegiile Wizz Priority sunt disponibile la un preț unic de doar 9 euro, aproximativ 45 de lei.

Ce trebuie să știți despre bagajele de mână la Wizz Air
Politica companiei Wizz Air permite pasagerilor să aibă un singur bagaj de mână, cu o greutate maximă de 10 kg și dimensiuni de 40 x 30 x 20 cm. Pentru cei care preferă trollerul ca bagaj de mână, acesta trebuie să respecte dimensiunile de 55 x 40 x 23 cm și să nu depășească greutatea de 10 kg.

Vezi și: Vechime în muncă la pensie 2024. Anunț pentru românii care nu lucrează cu 8 ore

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult