- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Inedit. Ședința de Guvern de la Palatul Victoria va fi susținută, astăzi, de copii

21 Nov, 10:16 • Bumbeneci Diana
Zeci de copii vor lua astăzi locul parlamentarilor, la ședința de Guvern. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului.
Inedit. Ședința de Guvern de la Palatul Victoria va fi susținută, astăzi, de copii

Un eveniment special va avea loc astăzi în România. Palatul Victoria devine, pentru o zi, Guvernul Copiilor. Așadar, locurile miniștrilor vor fi ocupate în această dimineață de cei mici. Ei vor susține o ședință de Guvern în care vor prezenta mai multe proiecte la care au lucrat mult timp.

Ședința de Guvern de la Palatul Victoria va fi susținută, astăzi, de copii

Evenimentul, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului va începe la ora 11.00. Cei mici își vor prezenta viziunea și aspirațiile pentru România printr-o serie de proiecte pe care le vor propune în cadrul simulării ședinței de guvern. Anunțul a fost făcut de Guvernul României, prin intermediul unui comunicat de presă.

Citește și: Un sportiv a plătit 160.000 de euro la un restaurant. Ce a putut să conțină nota sa de plată

Inedit. Ședința de Guvern de la Palatul Victoria va fi susținută, astăzi, de copii
Inedit. Ședința de Guvern de la Palatul Victoria va fi susținută, astăzi, de copii

Ședința va fi condusă de către Consilierul de stat și coordonatorul strategic al asistenței umanitare din cadrul Departamentului pentru Responsabilitate Socială Comunitară și Grupuri Vulnerabile, Mădălina Turza. Evenimentul este realizat în parteneriat cu UNICEF România. Ziua Internațională a Drepturilor Copilului este marcată anual în data de 20 noiembrie.

Conform site-ului oficial al instituției, în fiecare an, pe 20 noiembrie – pentru a marca adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului – UNICEF sărbătorește Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, promovează respectarea drepturilor copilului și organizează campanii de strângere de fonduri pentru problemele cele mai presante cu care se confruntă copiii, astfel încât fiecare copil să se dezvolte la potențialul maxim.

Ai mai putea citi: S-a anunțat când se deschide târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Marea surpriză este asigurată de o roată panoramică de 33 de metri

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult