- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jaf nereușit la Iași. O femeie a încercat să spargă o bancă, amenințând angajații cu foarfeca

09 Dec, 19:41 • Bumbeneci Diana
O femeie din Iași a vrut să spargă o bancă folosind ca armă o foarfecă. Aceasta a fost căutată ore în șir de oamenii legii.
Jaf nereușit la Iași. O femeie a încercat să spargă o bancă, amenințând angajații cu foarfeca

Nevoia disperată de bani duce de foarte multe ori la decizii ieșite din comun! O femeie din Iași a decis că cea mai ușoară soluție prin care ar putea face rost de bani este aceea de a sparge o bancă.

A amenințat angajații cu foarfeca, încercând să spargă o bancă

Femeia care a încercat să jefuiască o bancă amenințând o angajată cu o foarfecă, a fost prinsă de polițiști și dusă la audieri. În primă fază, ea a fost dată afară din incinta băncii de către angajați, informează Agerpres. Se pare că acuzata ar fi provocat un scandal greu de oprit.

Astăzi, în jurul orei 12:00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Iaşi, a scos foarfecele şi a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de angajaţi.

Citește și: Raiffeisen Bank, mesaj pentru toți românii, după ce Austria a refuzat aderarea României la Schengen. Ce decizii ia banca la care au conturi milioane de persoane

foarfecă folosită de o femeie din Iași pentru a jefui o bancă
foarfecă folosită de o femeie din Iași pentru a jefui o bancă

„În urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Femeia a fost identificată rapid, iar mai apoi au început căutările acesteia. Căutările au fost cu succes, iar femeia a fost prinsă mai târziu, de poliţişti, şi dusă la audieri. Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia, de aproximativ 50 de ani, a fost depistată în zona cartierului Canta din municipiul Iaşi.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă ani grei de închisoare pentru că a încercat să jefuiască o bancă, dar și pentru că a amenințat angajații. Momentan nu există informații clare cu privire la adevăratul motiv pentru care femeia a recurs la acest gest.

Ai mai putea citi: Lista companiilor austriece din România. Ce mari instituții ar putea fi boicotate de români, după ce Austria nu a votat aderarea la Schengen

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult