- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Job de acasă, plătit cu 250 de dolari pe oră. Nu ai nevoie de facultate pentru a face asta

12 Oct, 09:47 • Oprea Alina
Cum ar fi să ai un job bine plătit și să nu fie nevoie să faci o facultate pentru acesta? Acest tip de loc de muncă există și oferă 250 de dolari pe oră, ceea ce este de necrezut, însă posibil!
Job de acasă, plătit cu 250 de dolari pe oră. Nu ai nevoie de facultate pentru a face asta

Dacă visezi la venituri exacerbate fără a face o facultate, iar aici facem referire la sume cuprinse între 50.000 și 60.000 de dolari pe lună, ar trebui să iei în considerare marketing-ul. Este un job care a luat amploare și care este plătit cu până la 250 de dolari pe lună, ceea ce este de necrezut, dar adevărat, conform celor de la CNBC, potrivit informațiilor furnizate de businessmagazin.ro.

Citește despre: Cei mai mulți artiști sunt freelanceri! Studiu UNATC a arătat ce se întâmplă cu absolvenții de arte

Un tânăr din 5 este şomer şi aplică, în medie, la 9 joburi

Cum a luat amploare jobul de marketing

Perioada care a necesitat marketing digital pentru că se instaurse o o criză de sănătate publică ce a pivat întreprinderile de tacticile tradiționale de marketing a fost pandemia provocată de Coronavirus. Potrivit platformelor oficiale destinate căutării de joburi, precum LinkedIn, managerii de marketing sunt, încă, cei mai căutați. Rolul de marketing manager poate fi fizic sau remote, nu contează locul de unde lucrezi. În următorii zece ani se așteaptă ca numărul locurilor de muncă pentru managerii de marketing să crească cu pnă la 6,6%, ceea ce a fost raportat, în mod oficial, de irou de Statistică a Muncii, conform sursei citate.

Nu aveți nevoie de diplomă de licență!

Dacă aveți dorința de a vă construi o carieră de succes în marketing, află căî nu îți trebuie o dilomă de licență pentru a putea merge pe acest drum, însă practica să fie de la distanță. Toni Frana, expert princial în carieră la FlexJobs, a explicat pe ce trebuie să fii axat ca viitor manager marketing, iar în sensul acesta se caută abilități avansate în: înțelegere puternică SEO, analiza datelor și a social media.

Un exemplu concis și clar unde o diplomă de licență nu este cerută, este o poziție de manager de produs la Atlassian care oferă un salariu minim de 107.000 de dolari, însă experiența care este cerută este cuprinsă între 5 și 7 ani, capacități dezvoltate de redactare, însă o diuplomă de licență nu este cerută.

Cum înveți marketing fără facultate?

Internetul este tărâmul tuturor posibilităților, iar în ziua e astăi, orice se poate învăța pe internet. Marketingul și limbajele de programare au devenit două domenii pe care adolescenții și studenții le învață de pe internet, documentându-se prin intermediul tutorialelor de pe Youtube sua cursuri online care oferă certificate în anumite ompetențe certifcate. Spre exemplu, Google oferă un astfel de certificat în marketing digital și comerț electronic, conform sursei citate.

Este foarte importantă, conform a cee ce recomandă Frana, crearea unui potrofoliu care să releve tot ceea ce ați realizat până la momentul respectiov, inclusiv mărturii obținute de la clienți.

Fiverr – cea mai populară platformă FREELANCE

Fiverr este una dintre cele mai populare platforme în care te poți promova cu ceea ce faci și să lucrezi de acasă fără probleme. Cei mai mulți din industria marketing, ditare video, foto, iar lista poate continua, fac acest lucru, astfel își creează propriul program de lucru, propriul salariu (bineînțeles, să se afle în concordanță cu bailitățile și rezultatele pe care le au).

Citește despre: Incredibil! El este românul care a ieșit de pe băncile facultății direct ca șef de companie în IT. Cum a reușit acesta o afacere de succes