- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul care a cucerit românii în luna noiembrie. Se dau 1100 de lei pe lună

05 Nov, 13:20 • Bumbeneci Diana
Un nou job este la mare căutare în România. Salariul este de 1100 de euro pe lună.
Jobul care a cucerit românii în luna noiembrie. Se dau 1100 de lei pe lună

Un şef de tură câştigă între 900 şi 1.100 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să faci pentru aceste venituri.

Jobul plătit cu 1100 de euro pe lună

Un angajat pe poziţia de şef de tură are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.100 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. Acesta are multiple responsabilități, însă și beneficiile extrasalariale sunt pe măsură.

Vezi și: A nins ca în povești în România! Imaginile cu zăpada așternută pe șosea au făcut înconjurul mediului online

Job
Job

„Un şef de tură, denumit şi supervizor sau lider de tură, are rolul de a superviza şi coordona activităţile unei echipe de operatori în timpul unei anumite perioade de lucru sau a unei ture. Această poziţie este specifică în producţie, iar activităţile de zi cu zi diferă în funcţie de domeniul de activitate al companiei. Un şef de tură trebuie să deţină experienţă anterioară relevantă în domeniul producţiei sau al managementului echipei şi cunoştinţe solide de operare a echipamentelor şi a proceselor de producţie. Totodată, candidaţii au nevoie de o serie de abilităţi soft precum cele de organizare şi planificare a activităţilor, capacitatea de a lua decizii rapide şi de a rezolva problemele cu promptitudine. Oferta salarială este între 900 şi 1.100 de euro net“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Acest loc de muncă vine, de cele mai multe ori, cu o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite de angajator. Este vorba despre tichete de masă, bonusuri de performanţă, prime de sărbători şi decontarea transportului.

Potrivit datelor colectate în noiembrie, în acest moment 1.463 de posturi vacante pentru poziţia de şef de tură sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ilfov, Mureş, Braşov etc.

Vezi și: Ministrul Energiei, anunț pentru milioane de români care plătesc facturi. „Problema este că, din păcate, statul român n-a plătit întotdeauna la timp furnizorii”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult