- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Jobul de coordonator de curieri a cucerit românii. Cum să câștigi simplu 1000 de euro pe lună

01 Dec, 11:35 • Bumbeneci Diana
Sunt joburi destul de simple care cuceresc tot mai mult românii aflați în căutarea unui venit substanțial obținut mai rapid. Ce prevede jobul de coordonator de curieri în România.
Jobul de coordonator de curieri a cucerit românii. Cum să câștigi simplu 1000 de euro pe lună

Un angajat pe poziţia de coordonator de curieri are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Ce prevede jobul de coordonator de curieri

„Coordonatorul de curieri planifică şi optimizează rutele de livrare, conducând echipa pentru a asigura livrări prompte şi de calitate. Gestionând eficient resursele şi monitorizând procesul de livrare, coordonatorul rezolvă problemele apărute şi menţine standardele de calitate.

Coordonatorul este şi cel care elaborează rapoarte periodice solicitate de management, asigurând respectarea politicilor şi procedurilor de lucru pentru un serviciu profesional. Pentru rol sunt recrutaţi candidaţi cu studii medii sau superioare şi experienţă în domeniul serviciilor de logistică şi curierat. Totodată, sunt apreciate abilităţile de lider, atenţia la detalii şi experienţa în coordonarea echipei. Salariul este între 800 şi 1.000 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Job coordonator de curieri 
Job coordonator de curieri

Acest loc de muncă aduce și o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite de angajator încă din prima lună. Este vorba despre bonus de performanţă, tichete de masă, decontarea transportului şi abonament la servicii medicale.

La ora actuală, 719 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator de curieri sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ilfov, Sibiu, Cluj etc. Pentru acest loc de muncă nu este disponibil formatul remote.

Te-ar mai putea interesa: Șeful Casei de Pensii confirmă oficial că pensiile vor întârzia în decembrie. Daniel Baciu: „Colegii mei sunt responsabili”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult