- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul de inginer de omologări vehicule în România. Ce trebuie să faci ca să câștigi 1300 de euro net pe lună

09 Sep, 11:26 • Bumbeneci Diana
Un inginer de omologări vehicule câştigă între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Jobul de inginer de omologări vehicule în România. Ce trebuie să faci ca să câștigi 1300 de euro net pe lună

Jobul de inginer de omologări vehicule este unul extrem de căutat în ultima perioadă. Ana Vişian, marketing manager, Bestjobs a explicat că omologarea auto reprezintă o condiţie legală obligatorie în vederea înmatriculării unui autovehicul şi este extrem de importantă din punctul de vedere al siguranţei rutiere.

Ce face un inginer de omologări vehicule pentru salariul său

Un angajat pe poziţia de inginer de omologări vehicule are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online bestjobs.

Job inginer de omologări vehicule
Job inginer de omologări vehicule

Omologarea auto reprezintă o condiţie legală obligatorie în vederea înmatriculării unui autovehicul şi este extrem de importantă din punctul de vedere al siguranţei rutiere. Un inginer omologări vehicule este persoana responsabilă cu întocmirea documentaţia necesară omologărilor de tip şi individuale pentru autovehicule, ţine evidenţa valabilităţii certificatelor de omologare de tip şi urmăreşte încadrarea vehiculelor noi, în normele legislative în vigoare în UE şi România.

Pe lângă oferta salarială care, pentru o poziţie de inginer omologări vehicule, este între 1.000 şi 1.300 euro net, se adaugă şi o serie de beneficii extrasalariale ca tichetele de masă, primele de sărbători, servicii medicale sau traininguri de specializare“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Potrivit specialiștilor BestJobs, acest loc de muncă are numeroase beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite de angajator încă din prima lună. Este vorba despre tichete de masă, prime de sărbători, abonament clinică medicală privată şi training-uri de specializare.

În prezent, 1.485 de posturi vacante pentru poziţia de inginer de omologări vehicule sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Mureş, Sibiu etc.

Ai mai putea citi și: Este oficial! Pensiile românilor vor crește! Ce bani oferă Guvernul începând cu 1 ianuarie 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult