- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul de remote service manager este la mare căutare. Poți câștiga 1300 de euro simplu și fără foarte multe studii

22 Oct, 18:45 • Bumbeneci Diana
Un remote service manager câştigă între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Jobul de remote service manager este la mare căutare. Poți câștiga 1300 de euro simplu și fără foarte multe studii

În România, jobul de service manager este mai puțin cunoscut pe piața muncii, însă veniturile unui astfel de loc de muncă sunt destul de mari. Un angajat pe poziţia de remote service manager are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Ce presupune jobul de remote service manager

„Un remote service manager are responsabilitatea de a se asigura că serviciile sunt livrate conform specificaţiilor. Activităţile de zi cu zi necesită coordonarea şi revizuirea operaţională cu echipele de livrare, responsabile de asigurarea nivelului şi calităţii serviciului. El se asigură, de asemenea, de calitatea serviciilor şi identifică domeniile în care se pot face îmbunătăţiri continue.

Aceasta include vizibilitatea şi gestionarea fiecărei componente a livrării pentru a identifica zonele în care pot fi realizate eficienţe. Angajatorii caută pentru rol specialişti ce deţin cunoştinţe de bază ale serviciilor IT şi a infrastructurii IT, cunoştinţe avansate Microsoft Office, Office 365, Excel Reporting şi prezentări PowerPoint. Oferta salarială este de 1.000 – 1.300 euro lunar”, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Mai poți citi și: Ei sunt românii cu pensii de peste 50.000 de lei. Iată cine sunt „specialii” pentru care veniturile lunare nu sunt o problemă

Job service manager
Job service manager

Locul de muncă are, pe lângă salariu, o serie de beneficii extrasalariale pe care angajatorul le promite candidatului încă din momentul semnării contractului. Principalele bonusuri oferite în acest domeniu sunt:bonus de performanţă, tichete de masă şi program flexibil.

Conform reprezentanților platformei de recrutare, în prezent, doar 129 de posturi vacante pentru poziţia de remote service manager sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote.

Ai mai putea citi și: Sunt disponibile aproape 2000 de locuri de muncă plătite cu 1500 de euro salariu lunar. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult