- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Jobul de technical account manager în România. Cum să câștigi simplu 1500 de euro net pe lună

07 Jan, 23:11 • Bumbeneci Diana
Un technical account manager câştigă între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Jobul de technical account manager în România. Cum să câștigi simplu 1500 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de technical account manager are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună. Potrivit datelor de pe platforma de recrutare online bestjobs, sunt multe locuri de muncă disponibile pentru români, conform Zf.

Jobul de technical account manager în România

Vezi și: Bătaie pe apartamentele vechi din Sibiu. Motivul pentru care românii aleg și locuințe mai vechi de 60 de ani

„Un technical account manager este responsabil de gestionarea relaţiilor cu clienţii şi oferirea de suport tehnic pentru soluţiile software ale companiei. Atribuţiile zilnice includ comunicarea eficientă cu clienţii, înţelegerea nevoilor lor tehnice, furnizarea de soluţii personalizate, şi coordonarea cu echipele interne pentru implementare şi suport continuu. Candidatul ideal ar trebui să aibă experienţă tehnică, cu studii superioare în domeniu, abilităţi de comunicare excelente şi capacitatea de a se adapta rapid la cerinţe tehnice variate. Oferta salarială este de 1.100 – 1.500 euro net lunar”, susţine Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Job technical account manager
Job technical account manager

În România, acest loc de muncă vine și cu multe beneficii extrasalariale pentru cei care vor ocupa postul. Se oferă, încă din prima lună de muncă, abonament medical la cele mai bune clinici din România, tichete de masă, zile de concediu suplimentare, liber la urgență, dar mai ales program flexibil de lucru.

La ora actuală, 750 posturi vacante pentru poziţia de technical account manager sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Piteşti etc. Pentru acest loc de muncă românii nu trebuie să susțină probe practice, însă interviul este extrem de important în procesul de recrutare.

Ai mai putea citi: Sprijin de până la 1.000 de lei pentru pensionari. Anul 2024 vine cu bani în plus pentru milioane de români

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult