- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul pentru care românii pot câștiga până la 2.000 de euro pe lună

23 Mar, 10:55 • Bumbeneci Diana
În România sunt mai multe locuri de muncă la mare căutare. Printre acestea se află și un job plătit cu aproape 2.000 de euro.
Jobul pentru care românii pot câștiga până la 2.000 de euro pe lună

Un angajat pe poziţia de specialist în schimbări climatice şi economie circulară are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 2.000 de euro net pe lună, conform informaţiilor de la platforma de recrutare online BestJobs, anunță Zf.

Condițiile jobului unui specialist în schimbări climatice

Cererea pentru aceşti specialişti este foarte mare în prezent, astfel că salariile se pot apropia de 2.000 de euro net, susțin specialiștii. Despre acest loc de muncă a oferit mai multe detalii Andrei Frunză, CEO, BestJobs.

Mai poți citi: Cât câștigă un MS Dynamics în România. Cum poți obține jobul și ce ai de făcut pe o astfel de funcție

Job specialist în schimbări climatice
Job specialist în schimbări climatice

Economia circulară a devenit, în ultimii ani, o prioritate pentru corporaţiile din întreaga lume, pe măsură ce reducerea consumului de energie şi resurse este tot mai importantă. Protecţia mediului înconjurător, dar şi eficientizarea costurilor fac acum parte din strategiile organizaţiilor care vor să contribuie la un viitor mai sustenabil.

Consultantul în economie circulară are rol în analizarea organizaţiilor din punct de vedere al sustenabilităţii şi în propunerea de planuri şi soluţii pentru a contribui la îmbunătăţirea programelor existente. Scopul acestor acţiuni este de a crea programe de eficientizare a consumului de resurse, contribuind din plin la reducerea impactului asupra mediului, dar şi la creşterea eficienţei operaţionale a companiei. Cererea pentru aceşti specialişti este foarte mare în prezent, astfel că salariile se pot apropia de 2.000 de euro net”, Andrei Frunză, CEO, BestJobs.

Locul de muncă are și foarte multe beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă. Cele mai importante sunt tichete de masă, bonusuri de performanţă, asigurare medicală într-un sistem privat de sănătate, acces la cursuri de pregătire profesională continuă, maşină de muncă.

În prezent, 419 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în schimbări climatice şi economie circulară sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Arad şi Cluj. Ramona Cornea

Ai mai putea citi și: Jobul de ofițer în securitatea informației. Cât câștigă un astfel de angajat în România. Salariul poate trece de 1000 de euro

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult