- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Jobul plătit cu 60.000 de euro la care nici nu trebuie să muncești prea mult

27 Mar, 21:22 • Bumbeneci Diana
Deși pare de necrezut, există locuri de muncă plătite cu zeci de mii de euro. Iată un job al cărui salariu este de 60.000 de euro și nici nu trebuie să muncești prea mult.
Jobul plătit cu 60.000 de euro la care nici nu trebuie să muncești prea mult

Visezi să explorezi cele mai exotice destinații, să te bucuri de cazare în hoteluri de lux și să savurezi cele mai rafinate delicii, fără să-ți faci griji pentru buget? Ei bine, această oportunitate poate deveni realitate chiar acum!

Jobul plătit cu 60.000 de euro

În inima Londrei, o companie de top caută un „Examinator de lux pentru servicii de room service” pentru a testa și evalua experiența oferită de cele mai exclusiviste hoteluri din întreaga lume. Această poziție îți oferă șansa de a călători și de a te caza în cele mai luxoase locații, iar misiunea ta principală va fi să analizezi și să evaluezi serviciile de room service oferite de acestea.

Pe lângă bucuria de a degusta mese delicioase, vei fi responsabil de evaluarea eficienței furnizării de room service și de analizarea atentă a calității și diversității alimentelor disponibile în variatele meniuri. Candidații selectați vor avea privilegiul de a experimenta cele mai bune servicii pe care hotelurile de lux le pot oferi, toate acestea fiind plătite, și vor primi un salariu atractiv pentru această experiență excepțională, de 50.000 de lire pe an.

Ai mai putea citi: Se schimbă legea privind alocațiile copiilor. Proiectul a fost adoptat tacit de Senat

job examinator de lux
job examinator de lux

Jobul implică vizitarea a cel puțin patru hoteluri pe lună, cu un contract flexibil, și solicită angajatului să ofere recenzii detaliate și fotografii pentru fiecare masă analizată. De la facilitățile de room service până la calitatea produselor alimentare, fiecare aspect va fi examinat meticulos pentru a asigura cea mai plăcută experiență pentru oaspeți.

Nu doar că vei explora cele mai frumoase destinații, dar vei beneficia și de un salariu atractiv, călătorii la clasa întâi, ședere gratuită în hoteluri de lux și toate cheltuielile acoperite pe durata fiecărei călătorii de afaceri. În plus, ai posibilitatea să aduci un însoțitor și să explorezi destinația hotelului fără nicio grijă financiară.

Citește și: Salariul minim se schimbă de la 1 iulie 2024. Simona Bucura Oprescu: „Este important ca salariul minim să reflecte ceea ce face angajatul efectiv”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult