- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul simplu din România plătit cu peste 1.000 de euro. Cât de ușor poți primi acest venit lunar

26 Mar, 22:30 • Bumbeneci Diana
Vrei să câștigi 1.000 de euro pe lună? Iată jobul care îți oferă garantat acest venit.
Jobul simplu din România plătit cu peste 1.000 de euro. Cât de ușor poți primi acest venit lunar

Un salariu decent în România este destul de greu de găsit, având în considerare că majoritatea persoanelor sunt plătite cu minimul pe economie. Cu toate acestea însă, mai sunt și câteva joburi mai bune. Spre exemplu, un consilier în lanţul de aprovizionare câştigă între 800 şi 1.100 de euro net pe lună, conform Zf.

Ce trebuie să facă un angajat la jobul de consilier în lanțul de aprovizionare

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs a vorbit pentru sursa citată despre ce presupune acest job.

Specialiştii din acest sector trebuie să fie foarte atenţi la detalii, dar să aibă şi o imagine de ansamblu foarte bună asupra modului în care funcţionează aprovizionarea organizaţiei.

Un angajat pe poziţia de consilier în lanţul de aprovizionare (supply chain) are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs”, susține specialistul.

Vezi și: Ce venituri lunare primește un inginer de prevânzare. Salariul său trece și de 1.500 de euro

Job
Job

Importanţa lanţului de aprovizionare a companiilor a ieşit în evidenţă în ultimii trei ani, când toate organizaţiile s-au confruntat cu probleme în această zonă, vitală pentru bunul mers al economiei per ansamblu. Aprovizionarea la timp cu bunuri este esenţială pentru ca veniturile unei companii să nu fie afectate.

Specialiştii din acest sector trebuie să fie foarte atenţi la detalii, dar să aibă şi o imagine de ansamblu foarte bună asupra modului în care funcţionează aprovizionarea organizaţiei. Ei trebuie să identifice rapid problemele din această zonă şi să vină cu cele mai bune soluţii privind fluxul de produse, dar şi costurile. Abilităţile de comunicare şi organizare sunt extrem de importante pentru acest job, iar salariile depăşesc frecvent 1.000 de euro net“, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Există și o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă. Este vorba despre tichete de masă, bonus de performanţă, zile libere suplimentare, traininguri şi cursuri şi decontarea transportului.

Potrivit ultimelor informații publicate de platforma de recrutare, 398 de posturi vacante pentru poziţia de consilier supply chain sunt disponibile pe platforma BestJobs. Acestea fac parte dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi Timişoara, iar majoritatea percept doar prezență fizică, exclus remote.

Vezi și: Ce salariu câștigă un manager de retail în România. Jobul e plătit în euro

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult