- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Kaufland face angajări. Salariile pornesc de la 6000 de lei. Care este fișa postului și ce condiții trebuie să îndeplinească candidații

23 Jan, 14:25 • Cornel Ghimeșan
Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să știe că la Kaufland se fac angajări, iar salariile sunt măricele. Foarte multe alte companii fac angajări în această perioadă, iar salariile sunt cât se poate de atractive. Acestea pornesc de la 6000 de lei pe lună și pot ajunge până la 8500 de lei.
Kaufland face angajări. Salariile pornesc de la 6000 de lei. Care este fișa postului și ce condiții trebuie să îndeplinească candidații

Angajări pe salarii mari! Kaufland a scos la concurs postul de consultant de taxe și impozite. iar salariul este unul cât se poate de atractiv, acesta se ridică 6000 de lei pe lună. De asemenea, un alt anunț de recrutare arată că este căutată o persoană pentru postul de specialist marketing la Pynbooking. În cazul acestui loc de muncă salariul se poate ridica la 8.500. Un om poate câștiga 4.000 de lei, postul de dispecer la o firmă de transport internațional, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Citește și: Poșta Română va face plățile pentru ajutorul de încălzire! Marcel Boloș a anunțat că banii vor intra pe 20 februarie

Pentru postul de la Kaufland, candidatul potrivit trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • studii superioare economice,
  • cel puţin patru ani experienţă de lucru în domeniul taxelor indirecte
  • , are cunoştinţe bune de engleză şi de lucru în Excel,
  • bune abilităţi de comunicare,
  • organizare,
  • gândire analitică
  • capacitate de sinteză.

Printre beneficiile oferite candidatului ales pentru acest post se numără zile suplimentare de concediu, în funcţie de vechimea în companie.

Pynbooking, firma cu capital autohton care dezvoltă sistemele software pentru industria ospitalităţii, este în cautarea candidatul potrivit pentru poziția de specialist marketing în Bucureşti. Salariile oferite de angajatori sunt cuprinse între 6.000 – 8.500 lei net, în funcție de experiență și rezultatele asumate, şi tichete de masă, conform anunţului de recrutare.

Ce salarii sunt oferite de angajatori

Pentru a ocupa acest post candidatul ar trebui să aibă experiență solidă în marketing într-un rol similar într-o firmă sau agenție, excelente abilități de comunicare și prezentare, cunoaşte foarte bine metodele de cercetare a pieţei. Se califică pentru acest post candidaţii care au studii superioare de profil (Marketing, Jurnalism, Comunicare sau alte domenii conexe), cunoştinţe avansate de engleză şi de lucru la PC.

Un alt job disponibil în acest moment este cel oferit de Dissegna Logistics Romania, societate de transport internaţional de mărfuri. Compania angajează dispeceri flotă camioane, iar  salariile de început  sunt de  4.000 de lei net lunar în Bucureşti, conform anunţului de recrutare.

Se califică pentru acest post candidaţii care:

  • au cunoştinţe cel puţin medii de engleză sau de italiană,
  • care au experienţă în coordonarea de transporturi internaţionale,
  • ştiu să lucreze la PC şi sunt dispuşi la lucru în ture.

După perioada de probă şi de integrare în firmă de trei luni, salariul oferit de companie va creşte la 5.000 de lei net lunar.

Dissegna Logistics Romania angajează şi contabil senior pe salarii cuprinse între 4.500 şi 6.500 lei net lunar, în funcţie de experienţă, potrivit anunţului de recrutare. Poziţia presupune activitate zilnică de la birou, la sediul firmei din Bucureşti.

Alte articole: Lovitură grea pentru Viktor Orban! Ungaria, dependentă de gazele și conductele de transport din România

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult