- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Kaufland oferă gratis românilor vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei

01 Feb, 15:34 • Bocioacă Bianca
Kaufland, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, oferă vouchere gratis în cadrul unei promoții surpriză.
Kaufland oferă gratis românilor vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei

Kaufland deține un număr foarte mare de magazine pe teritoriul țării noastre, iar de curând a anunțat oficial că va oferi clienților șansa de a câștiga vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei, în cadrul unei promoții speciale aflate în plină derulare.

Compania oferă trei vouchere a câte 500 de lei fiecare pentru clienții care decis să participe la promoție. Tot ce trebuie să facă un participant  este să scrie un comentariu la postarea făcută de Kaufland România pe Facebook în care să spună pe cine ar alege ca partener de cumpărături.

Citește și: Românii au parte de super oferte la Lidl în această săptămână! Prețurile sunt de nerefuzat

Vouchere gratis de la Kaufland

Voucherele oferite sunt valabile pentru toate produsele din cadrul magazinelor Kaufland din țară. Reprezentanții au explicat tot ce trebuie să știți în legătură cu campania în derulare.

Citește și: Duduie consumul în România! Carrefour a raportat în țara noastră a doua cea mai mare creștere a vanzarilor din toată Europa!

„Și tu ai un prieten sau partener care te pierde mereu prin magazin când mergeți la cumpărături 😆? Dă-i tag în comentarii și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături în Kaufland în valoare de 500 de lei 💰!

Concursul se încheie pe 5 februarie, iar câștigătorii îi vom afla în perioada 13-15 februarie. ❤”, se arată în postare.

Tot regulamentul poate fi consultat aici.