- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii au parte de super oferte la Lidl în această săptămână! Prețurile sunt de nerefuzat

30 Jan, 23:54 • Cornel Ghimeșan
Începutul lunii februarie vine pentru români cu oferte senzaționale în hypermarketurile Lidl. Cele mai bune prețuri sunt pentru electrocasnicele de bucătărie, însă ofertele din catalog se referă și la produsele alimentare din „Săptămâna Americană”
Românii au parte de super oferte la Lidl în această săptămână! Prețurile sunt de nerefuzat

Noul catalog Lidl a apărut, iar ofertele sunt senzaționale! Românii vor putea să achiziționeze nenumărate produse la prețuri excelente. Lanțul de hipermarketuri a pregătit pentru săptămâna 30 ianuarie- 5 februarie oferte senzaționale pentru dispozitive electrocasnice pentru bucătărie, articole și produse pentru casă, dar și pentru produsele alimetare din „Săptămâna Americană”.

Prețuri avantajoase la produsele electrocasnice de la Lidl

În noul catalog, există oferte pentru mașina de cusut, marca EASYMAXX, care se poate cumpăra la prețul de 399 de lei. Aceasta este ideală pentru tivirea perdelelor sau scurtarea pantalonilor. De asemena, aceasta este compactă, iar modelul permite realizarea a 12 tipuri de cusături și oferă două trepte de viteză. Mașina de cusut cântărește 2,2 kg, iar alimentarea cu energie electrică poate fi făcută de la baterii sau de la priză.

Alte articole: Mii de locuri de muncă disponibile în România. Salariile pot să depășescă și 6000 de lei în mână

O altă ofertă de refuzat la Lidl este pentru un aspirator de mână umed uscat, fără fir, marca Livarno Home. Acesta poate fi achiziționat cu doar 149 de lei. Dispozitivul de 7,4 V poate fi utilizat atât pentru murdărie umedă sau lichide, cât și pentru praf sau murdărie uscată. Are o capacitate de colectare de 400 ml pentru praf și 150 ml pentru lichide. Aspiratorul de mână include un filtru de praf și stație de încărcare și are o autonomie de până la 22 de minute, produsul având o garanție de trei ani.

Cei care vor să se bucure de popcorn la filmul de seară, pot să găsească la Lidl un aparat special, produs de firma Silvercrest Kitchen Tools, care are prețul de 89.99 de lei.  Acesta poate prepara 60 g de popcorn în doar două minute, iar în pachet este inclusă și o lingură. Totodată, cei care vor sunt mai pofticioși, dar nu sunt fanii timpului petrecut în bucătărie pot să își achiziționeze un aparat pentru vafe, gogoși sau omletă, care costă tot 89,99 lei.

Totodată, începând cu data de 2 februarie, românii vor putea găsit din magazinele Lidl și un radio de bucătărie FM/DAB+, marca Silvercrest, la prețul de 149 de lei.  Dispozitivul are 60 de spații de memorare. Aparatul îți oferă opțiunea de a te trezi dimineață, iar pentru asta poți opta pentru un sunet de alarmă sau un post de radio. Afișajul orei poate fi setat pentru 12 sau 24 de ore. Dispozitivul are dimensiunile 26 x 5,3 x 16,3 cm și poate fi montat sub corpurile suspendate din bucătărie.

Citește și: Muștarul vândut în România conține foarte puține boabe de muștar. Ce conține de fapt

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult