- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Kaufland oferă vouchere pentru românii care vor duce la schimb echipamentele electrice și electronice vechi

13 Oct, 18:07 • Bumbeneci Diana
Kaufland organizează un program buyback. Se oferă vouchere de 25% pentru echipamente electrice și electronice vechi.
Kaufland oferă vouchere pentru românii care vor duce la schimb echipamentele electrice și electronice vechi

Kaufland România începe de mâine, 14 octombrie, un program gigant de colectare a electronicelor și electrocasnicelor.  Programul va fi organizat cu sprijinul partenerului Reverse Logistic Group (RLG).

Kaufland oferă vouchere pentru români

Kaufland și Reverse Logistic Group începe campania de încurajare a reciclării echipamentelor electrice și electronice (DEEE). Clienții primesc în schimbul aparatelor vechi cupoane de 25% reducere la achiziționarea de noi electrocasnice mici.

În intervalul 14 – 30 octombrie, românii care fac cumpărături de la șase dintre magazinele Kaufland pot aduce echipamente electrice, electronice sau electrocasnice vechi și vor primi un voucher de 25% la achiziționarea unor electrocasnice noi mici. Anunțul a fost făcut de reprezentanții companiei. Kaufland începe compania de colectare a deșeurilor electrice și electronice în parteneriat cu  Reverse Logistic Group (RLG).

Kaufland oferă vouchere pentru românii care vor duce la schimb echipamentele electrice și electronice vechi
Kaufland oferă vouchere pentru românii care vor duce la schimb echipamentele electrice și electronice vechi

Mai poți citi: Chișinăul primește 10 milioane de euro pentru depășirea crizei energetice. Toți banii sunt oferiți de București

Aproximativ 85% dintr-un echipament electronic poate fi reciclat. Beneficiile reciclării sunt extrem de mari, mai ales că duc la protejarea mediului înconjurător.

Produsele vechi trebuie duse la standul RLG din incinta magazinelor participante, după cum urmează:

  • 14 – 16 octombrie – magazinele Kaufland București Tei și Kaufland Deva
  • 21 – 23 octombrie – magazinele Kaufland București Rahova și Kaufland Pitești Războieni
  • 28 – 30 octombrie – magazinele București Apărătorii Patriei și Kaufland Roman, Str. Artera Vest nr.2

Programul de colectare este cuprins între orele 15:00 – 19:00 vinerea, iar sâmbăta și duminica se va face în intervalul 10:00 – 18:00..

Sunt acceptate echipamentele electrice uzate, indiferent de dimensiuni – pot fi atât electrocasnice mici (blender, uscător de păr), cât și mari (frigidere, mașini de spălat etc). Clienții vor primi un singur voucher de reducere, indiferent de numărul echipamentelor depuse, iar cu acest voucher vor putea achiziționa alte produse. Despre acest lucru a vorbit și Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

Conform regulamentului general, reducerile pot fi folosite până pe 15.11.2022, în același magazin unde s-au colectat echipamentele, pentru o singură tranzacție, indiferent de numărul de electrocasnice pe care clientul dorește să le achiziționeze pe acel bon. Reducerea de 25% nu se cumulează cu alte promoții din Kaufland Card și se va aplica la prețul de la raft (standard sau redus).

„Viitorul planetei și al generațiilor următoare ține de felul în care ne raportăm la consumul de resurse, iar acest lucru este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Demarăm această nouă campanie, alături de partenerii noștri de la Reverse Logistic Group, cu speranța că, în câțiva ani, predarea echipamentelor uzate și colectarea selectivă a deșeurilor va deveni o practică obișnuită. Ne dorim să producem o schimbare de paradigmă și să creăm o cultură a reciclării în rândul clienților noștri”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

Mai poți citi: Un fost ministru de Finanțe spune adevărul despre taxele românilor. „Deci impozitul pe proprietate, pe locuințe va crește din 2023”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult