- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

La finalul anului vor primi un bonus de 3000 de lei! Angajații unei companii au primit o veste extraordinară!

17 Nov, 23:16 • Cornel Ghimeșan
Veste bună pentru angajații unei companii din România! La finalul anului vor primi un bonus de 3000 de lei, pe lângă prima de Crăciun!
La finalul anului vor primi un bonus de 3000 de lei! Angajații unei companii au primit o veste extraordinară!

Angajații Complexului Energetic Oltenia primesc o bucurie la final de 2022.  Aceștia vor încasa la final de an bonusuri de peste 3.000 de lei net. În primul rând, va fi acordat un bonus, care este practic economia la fondul de salarii în cuantum de 1.512 de angajat, cu un avans de 1.000 de lei pe 20 decembrie.

Alte articole: Marcel Ciolacu nu cedează în ceea ce priveşte pensiile: „Nu pot fi de acord să se mărească pensiile cu 15% la toată lumea”

Salariații vor mai încasa pe 5 decembrie o primă pentru fiecare copil. De asemenea, pe 12 decembrie va fi acordată o primă de Crăciun, în valoare de 1.300 de lei, scrie gds.ro.

Complexul Energetic Oltenia are aproape 12.000 de angajați și produce energie electrică pe bază de cărbune. Complexul Energetic Oltenia va încheia anul 2022 pe profit, după cinci ani de pierderi.

Citește și: Un raport al Eurobarometru arată cum folosesc românii antibiotice pentru aproape orice problemă: 21% dintre români au administrat antibiotice în ultimul an, cel mai des pentru răceală!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult