„La Mița Biciclista” este un local cu pretenții. Preparatele sunt dintre cele alese, la fel și personalul, care trebuie să asigure o servire fără cusur. Astfel că localul este deservit de personal profesionist, iar salariile sunt pe măsura experienței, dedicării și, desigur, brandului.
Restaurantul a anunțat recent că are nevoie de personal. Sunt disponibile mai multe posturi, printre care și cel de ospătar. Acesta câștigă o sumă netă cuprinsă între 6.000 și 9.000 de lei. Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână și, cel mai probabil, se lucrează în ture, scrie bugetul.ro
Pentru a te angaja ca ospătar pe un astfel de salariu, trebuie să te ridici la înălțimea așteptărilor angajatorului. Care așteaptă de la potențialul angajat să aibă minimum 3 ani de experiență în HoReCa, să aibă abilități de comunicare excelente, să fie prezentabil și să se facă plăcut clienților.
Restaurantul „La Mița Biciclista” angajează, în această perioadă, nu doar ospătari, ci și bucătari. Salariul net pentru un bucătar este cuprins între 5.000 de lei și 7.500 de lei. Norma de lucru este de 40 de ore pe săptămână.
Responsabilități principale:
De asemenea, „La Mița Biciclista” are nevoie și de patiseri. Salariile pentru acest post variază între 4.500 și 6.500 de lei pe lună. Trebuie să ai măcar 2 ani de experiență și cunoștințe solide despre prepararea produselor de patiserie și viennoiserie.