Mihai Teodoru a fost de curând să încerce diverse preparate de la taverna lui Florin Călinescu. Acolo a avut parte de o masă câmpenească care l-a încântat foarte mult. A optat pentru o porție de ficăței la tigaie cu garnitură și mușchi de vită cu salată de roșii. Restaurantul actorului se află în Parcul Tineretului din București.
Citește și Pavel Bartoș a făcut anunțul după 23 de ani de căsnicie: „Nu-i ușor, dar e musai”
”Continuăm astăzi consacratul vlog și seria cu restaurantele vedetelor. Astăzi am selecționat câteva locuri unde nu am fost până acum. Mergem la restaurantul lui Florin Călinescu. Se numește Taverna la Călinescu. Are foarte multe lucruri în meniu. O să ne luăm ceva autentic românesc sau o mâncare ca la mama acasă”, a spus Matei Teodoru în online.
Matei Teodoru a comandat un mușchi de vită cu salată de roșii și extra brânză telemea, o porție de ficăței la tigaie cu mămăligă cu brânză și smântână și o apă plat de 750 ml. De la comandă până la sosirea preparatelor a durat 20 de minute.
”Am comandat un mușchi de vită cu o salată de roșii cu brânză. Mă gândesc acum că am riscat un pic, că ar fi trebuit să aleg ceva mai sigur și mai autentic. Îmi e să nu fie tare mușchiul de vită. Am zis să mi-l facă mediu. Nu mă dă pe spate. E cam tare, mușchi de vită românesc, dar nu aveam pretenții. Îl voi mânca până la capăt pentru că îmi e prea foame. Mărarul nu avea ce să caute aici, cartofii sunt normali. Concluzia: mâncarea a ajuns în 20 de minute, am uitat să menționez.
Nota finală la ce am mâncat este 7.95. Nu vreau să fiu rău, pentru că mușchiul de vită nu a fost rău, nu a fost pe gustul meu, poate aveam eu pretenții mai mari. Pentru prețul d 69 de lei și gramajul pe care l-am primit – porțiile foarte mari, aici primește un mare plus – aș spune că e decent.”, spune Matei Teodoru pe pagina sa de Youtube.