- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Licitația pentru Pasajul Brănești peste Magistrala CFR București – Constanța a fost câștigată de Tracon! Contractul este în valoare de 58 de milioane de lei!

22 Nov, 20:11 • Oprea Alina
A fost câștigată licitația pentru Pasajul Brănești peste Magistrala CFR București - Constanța. Contractul are o valoare de aproximativ 58 de milioane de lei, iar timpul de execuție este de 18 luni!
Licitația pentru Pasajul Brănești peste Magistrala CFR București - Constanța a fost câștigată de Tracon! Contractul este în valoare de 58 de milioane de lei!

Licitația pentru pasajul de la Brănești peste Magistrala CFR București – Constanța a fost câștigată de constructorul Tracon. Contractul are o valoare de aproape 58 de milioane de lei și a fost lansat spre licitație în luna aprilie a anului 2023, fiind a treia licitație. În luna iunie comuna Brănești din județul Ilfov a primit 5 oferte.

Nu sunt contestații, iar contractul poate fi semnat cu firma care a finalizat lucrările la Pasajul Domnești și va lucra la modernizarea ultimului lot de pe Prelungirea Ghencea. Bariera CFR din Brănești se pune de zeci de ori pe zi, mai ales în sezonul estival când sunt peste 80 de trenuri de călători și de marfă, iar cozile blochează practic DN 3. Contractul este finanțat din PNRR, dar a fost lansat cu clauză suspensivă.

Citește mai multe despre: Al doilea „Mare Vierme Alb”, utilajul care va săpa Magistrala 6 a metroului, între 1 Mai şi Tokio (Băneasa), a sosit în Portul Constanţa-Agigea

Licitația pentru pasajul Brănești a fost câștigată de constructorul Tracon

Pasajul are o lungime, cu tot cu bretele și rampe, de aproximativ 450 de metri. Termenul de execuție este de 18 luni.

Licitația pentru Pasajul Brănești a fost câștigată de Tracon!
Licitația pentru Pasajul Brănești a fost câștigată de Tracon!

Aceste date au fost calculate de la data de începere a lucrărilor stabilită în cadrul Ordinului Administrativ de începere a execuției acestora. Lucrările pentru realizarea obiectivului „Pasaj rutier peste CF, drum de legătură si amenajare acces din/in DN3, com. Brănești, jud. Ilfov” trebuie să respecte cerințele impuse prin Caietul de sarcini și documentația tehnică aferentă. În cadrul contractului se vor realiza următoarele tipuri de lucrări: – Lucrări de amenajare pasaj rutier, bretele aferente pasaj rutier, drum de legatură între DN 3 – Pasaj, trotuare si piste biciclete, intersecție cu DN3, rețea iluminat;

Lucrări de amenajare sistem de irigație în insula sensului giratoriu, canalizare pluvială, drumuri laterale/de servitute/de acces, asigurare a siguranței circulației rutiere, colectare si evacuare dirijată a apelor pluviale, protecție conducată de canalizare, relocare rețea electrică/de alimentare cu apă/canalizare”, SEAP, conform celor furnizate de Economedia.

Arcadaa deschis, în luna mai, Pasajul Drajna peste linia de tren București, iar la Lehliu-Gară, CNAIR și CJ Călărași au un parteneriat pentru un alt pasaj.

Citește mai multe despre: Veste incredibilă pentru Magistrala M5! Ramele de metrou din Brazilia sunt gata de livrare în noiembrie!