- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lidl retrage de la raft un produs cumpărat de milioane de români. Poate conține bucăți de metal

22 Feb, 10:17 • Bumbeneci Diana
Reprezentanții magazinelor Lidl au descoperit că un produs comercializat ar putea conține bucăți de metal. Clienții au fost anunțați să nu consume produsul.
Lidl retrage de la raft un produs cumpărat de milioane de români. Poate conține bucăți de metal

Lidl

retrage de la vânzare biscuiți care pot conține bucăţi de metal. „Clienții trebuie să nu consume în niciun caz produsul afectat”, anunță compania.

Anunțul Lidl

Biscuţii care pot conţine bucăţi de metal şi au fost vânduţi pot fi returnaţi în toate magazinele Lidl, iar banii vor fi restituiţi, fără a fi necesar bonul fiscal, informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), joi, într-un comunicat de presă.

„În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice.

Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată în comunicatul ANSVSA.

„Firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. retrage în prezent de pe piață produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024.

Produsul afectat „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” a fost vândut în magazinele Lidl din România.

Ai mai putea citi: Ce diferență de zile este în 2024 între Paștele Ortodox și Paștele Catolic. Când pică aceste sărbători până în 2030

Reatragerea de la raft face referire strict la produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024 de la producătorul Merba B.V.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse de la producătorul Merba B.V. nu sunt afectate de această retragere de pe piață, mai anunță ANSVSA.

Firma Merba B.V. și Lidl România își cer scuze pentru neplăceri.

„Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail [email protected]”, se mai arată în comunicat.

Ai mai putea citi: Vacanță Paște 2024. De câte zile libere se vor bucura elevii anul acesta

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult