- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

LIVE. Cele mai noi declarații ale lui Robert Negoiță! Care sunt planurile pe care le are pentru viitorul Capitalei 

15 Feb, 22:31 • Fundeanu Madalina
Robert Negoiță a făcut noi declarații joi, în platoul România TV. Acesta a vorbit despre alegerile din acest an, dar și despre planurile pe care le are pentru viitorul Capitalei. 
LIVE. Cele mai noi declarații ale lui Robert Negoiță! Care sunt planurile pe care le are pentru viitorul Capitalei 

Robert Negoiță a făcut noi declarații joi, în platoul România TV. Acesta a discutat despre alegerile din acest an, dar și despre planurile sale pentru viitorul Capitalei.

Ce a declarat primarul sectorului 3, Robert Negoiță

„Comasarea alegerilor ne și ajută, ne și încurcă. Să faci campanie în august e destul de complicat. În mai poți să faci campanie. În septembrie, când mulți nu se adună de prin concedii, e prima săptămână de școală, e mai complicat, numai la alegeri nu sunt oamenii cu gândul.

Situația mai puțin fericită e acolo unde se schimbă primarii și timp de mai bine trei luni ai doi primari, unul în funcție și unul ales. Conform Constituției, eu ar trebui să-mi duc mandatul până în ultima zi. Sunt și unele riscuri din acest punct de vedere că e o perioadă mai lungă de când se aleg până când intră în funcție. Dar până la urmă trebuie analizat cu atenție și văzut care e răul cel mai mic.”, a comentat Robert Negoiță despre comasarea alegerilor.

Întrebat dacă va candida la Capitală, Negoiță a zis că are destule proiecte de dus la capăt.

„Nu candidez la Capitală, nu am nicio intenție de genul acesta. Am arumentat de ce de atâtea ori. Sunt la al treilea mandat de primar. Cine începe ceva duce la bun sfârșit, această zicală trebuie respectată. Sunt proiecte mari începute la sectorul 3, am speranța că viitorul primar nu ne va încurca.”

Despre marele său proiect privind Hala Laminor, acesta a spus:

„Hala LaMinor, care se va maturiza în 3 – 4 de zile, va fi o mândrie. E cea mai mare clădire din România, după Palatul Parlamentului. Va deveni un oraș în casă, va fi centrul Bucureștiului în 3 – 4 ani. Va fi un social hub de mai mare dragul.

Vom avea tot ce înseamnă tot ce înseamnă primărie și subordonate în același loc și ocupăm 10% din suprafața halei. Restul de 90% va fi destinație de cultură, sport, divertisment… Este loc pentru orice acolo.”

Te-ar mai putea interesa și: România, amenințată de vremuri grele. Estimări pesimiste de la Uniunea Europeană pentru țara noastră. Economia românească va încetini

Robert Negoiță
Robert Negoiță

Robert Negoiță a discutat și despre problemele pe care le are cu Nicușor Dan:

„Din nefericire am avut parte de maxim blocaj din partea primarului general. De la noi a plecat documentație pe masa primarului care nu le semnează. Problemele principale reprezintă circulația. ”

Despre Gabriela Firea, primarul Sectorului 3 a spus că ar putea colabora cu aceasta dacă ar candida din nou.

„Nu există o persoană cu care nu vreau să colaborez. Orice om nu-și permite să nu colaboreze cu celălalt coleg pentru a-și face treaba.”

„Cu PSD colaborăm foarte bine, mă bate gândul să mă întorc în partid.”, a mai adăugat Robert Negoiță cu privire la întoarcerea sa în PSD.

Vezi mai multe știri: Ministrul Energiei aduce vești bune privind facturile românilor. Preţul plafonat la energie va fi menţinut până în martie 2025