- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Localitatea din România unde poţi cumpăra o casă cu 3.200 de euro. „Are două intrări şi curte generoasă”

02 Nov, 12:03 • Cornel Ghimeșan
Românii care vor să se mute la casă şi nu dispun de sume mari de bani trebuie să ştie că pe internet sunt postate tot felul de anunțuri cu prețuri extrem de accesibile. Astfel, pe una dintre cele mai mari platforme de vânzări online, a apărut o oportunitate greu de refuzat.
Localitatea din România unde poţi cumpăra o casă cu 3.200 de euro. Are două intrări şi curte generoasă

Localitatea din România unde poţi cumpăra o casă cu 3.000 de euro. Din ce în ce mai mulţi români vor să scape de agitaţia din oraşele mari şi caută o viață simplă și liniștită la țară. În special, cei care lucrează în sistem de telemuncă sau în sectoare care permit ușor munca de la distanța, cum ar fi sectorul IT, sunt adesea cei care preferă o zonă plină de verdeață, aer curat și liniște departe de oraș.

Localitatea din România unde poţi cumpăra o casă cu 3.200 de euro

Recent, pe una dintre cele mai mari platforme de vânzări a apărut o locuinţă de vânzare la un preţ de nerefuzat: „Vând casă în comuna Scăiești, județul Dolj, compusă din trei camere, baie și hol. Casa este poziționată pe colțul unei străzi având două intrări, plus o curte generoasă. De asemenea, locuința dispune de fântâna, apa stradală, canalizare la poarta, iar prețul este de doar 16.000 de lei”.

Casa este una „bătrânească” și cel mai probabil necesită anumite reparații, însă prețul de achiziție unul foarte bun. Locuința se află în apropiere de oraşele Craiova, Drobeta Turnu Severin și Târgu Jiu. De asemenea, pentru cei care preferă vacanțele spre Bulgaria sau Grecia, această locuință este o oportunitate întrucât se afla în apropierea graniței cu vecinii noștri de la sud de Dunăre.

Citeşte şi: Prețul cerut de ANAF pe un Audi A6 din 2000. Mașina a fost scoasă la vânzare de patru ori

Tot pe aceeași platformă a mai fost găsit anunțul de vânzare al unei garsoniere din România care se vinde cu doar 2.900 de euro, respectiv, 14.000 de lei. Imobilul urmează să fie scos la licitație publică. Prețul este unul extrem de accesibil, mai ales că se află într-o zonă rezidențială, pe Strada Dunării, Moldova Nouă, județul Caraș Severin, la etajul 7 din 10 dintr-un bloc din 1980. Prețul este mic pentru o garsonieră de zonă rezidențială, dar unul dintre motivele pentru care costă doar 2.900 de euro este că are nevoie de renovări.

Citeşte şi: Nereguli grave descoperite la Podul Brăila. Acuzaţiile CNAIR la adresa constructorului, care sunt erorile de execuţie VIDEO

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult